Ухвала
від 29.11.2023 по справі 598/2167/23
ЗБАРАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 598/2167/23

провадження № 2/598/444/2023

У Х В А Л А

"29" листопада 2023 р. Суддя Збаразького районного суду Тернопільської області Гудима І.В., ознайомившись з позовною заявою керівника Кременецької окружної прокуратури Штурми Наталії Василівни (місце знаходження вул.Словацького, 6а м.Кременець Тернопільської області), яка діє в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України (місцезнаходження проспект Степана Бандери, 19 м.Київ), Тернопільської обласної ради (місцезнаходження вул.М.Грушевського, 8 м.Тернопіль), до ОСОБА_1 (останнє відоме місце проживання АДРЕСА_1 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачів: комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради (місцезнаходження вул.Академіка Андрія Сахарова, 2а м.Тернопіль), про відшкодування витрат понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення,

в с т а н о в и в :

До Збаразького районного суду Тернопільської області надійшла позовна заява керівника Кременецької окружної прокуратури Штурми Наталії Василівни, яка діє в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Тернопільської обласної ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачів: комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради, про відшкодування витрат понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення.

Дана позовна заява зареєстрована в суді, по ній заведена обліково - статистична картка на судову справу і справі присвоєно №598/2167/23, провадження №2/598/444/2023.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст.175, 177 ЦПК України.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі або для повернення позовної заяви з наданих суду матеріалів не вбачається.

Справа підсудна Збаразькому районному суду Тернопільської області, а тому слід відкрити провадження у цивільній справі.

Справу слід розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Керуючись ст.187 ЦПК України,-

у х в а л и в :

Прийняти до розгляду позовну заяву позовна заява керівника Кременецької окружної прокуратури Штурми Наталії Василівни, яка діє в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Тернопільської обласної ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачів: комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради, про відшкодування витрат понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення та відкрити провадження у цивільній справі.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Призначити судове засідання в приміщенні Збаразького районного суду Тернопільської області (м.Збараж вул.Грушевського,13) о 09 годині 00 хвилин 27 грудня 2023 року.

У судове засідання викликати сторони по справі.

Відповідач ОСОБА_1 вправі подати до суду відзив на позов в строк, що не перевищує п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надісланням відзиву до суду.

Позивач керівника Кременецькоїокружної прокуратуриШтурма НаталіяВасилівна вправіподати відповідь на відзив в п`ятиденний строк з дня отримання відзиву на позов. Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням відповіді на відзив до суду.

Відповідач ОСОБА_1 вправі подати заперечення в п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечень та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням заперечень до суду.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачів: комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради,має правов строк,щоне перевищуєп`ятнадцяти днівз дняотримання копіїухвали провідкриття провадженняу справі, подати пояснення щодо позову.

Копію ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі. Одночасно відповідачу направити копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається - zbz.te.court.gov.ua.

Ухвала суду оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

СУДДЯ Ігор ГУДИМА

Дата ухвалення рішення29.11.2023
Оприлюднено30.11.2023
Номер документу115251875
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —598/2167/23

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Рішення від 27.12.2023

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні