Ухвала
від 16.02.2024 по справі 598/2167/23
ЗБАРАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 598/2167/23

провадження № 2/598/444/2023

УХВАЛА

"16" лютого 2024 р. м.Збараж

Збаразький районний суд Тернопільської області в складі судді Гудими Ігоря Володимировича розглянувши в порядку письмового провадження питання щодо виправлення допущеної описки в резолютивній частині рішення Збаразького районного суду Тернопільської області від 27 грудня 2023 року у цивільній справі за позовом керівника Кременецької окружної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Тернопільської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачів: комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради, до ОСОБА_1 про відшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину,

встановив:

Судом виявлено описку в резолютивній частині рішення Збаразького районного суду Тернопільської області від 27 грудня 2023 року у цивільній справі за позовом керівника Кременецької окружної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Тернопільської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачів: комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради, до ОСОБА_1 про відшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Згідно ч.13 ст.7 ЦПК України розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

Відповідно доч.2ст.269ЦПК України питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала.

Враховуючи викладене, суд, з метою забезпечення правильного та швидкого вирішення справи, вважає, що за необхідне проводити розгляд питання щодо виправлення допущеної описки без повідомлення учасників справи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.258-261, 269 ЦПК України, суддя,

постановив :

Проводити розглядпитання щодовиправлення допущеноїописки врезолютивній частині рішенняЗбаразького районногосуду Тернопільськоїобласті від27грудня 2023року уцивільній справісправу запозовною заявоюкерівника Кременецькоїокружної прокуратуриТернопільської обласноїпрокуратури вінтересах державив особіНаціональної службиздоров`я України,Тернопільської обласноїради,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог настороні позивачів:комунальне некомерційнепідприємство «Тернопільськаобласна дитячаклінічна лікарня»Тернопільської обласноїради,до ОСОБА_1 про відшкодуваннявитрат,понесених закладомохорони здоров`яна стаціонарнелікування потерпілоговід злочину без повідомлення учасників справи.

Дана ухвала суду оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її проголошення. Заперечення на дану ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Дана ухваласуду складенауповному обсязі іпідписана суддею16лютого 2024року.

Суддя Ігор ГУДИМА

Дата ухвалення рішення16.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117193658
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат, понесених закладом охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину

Судовий реєстр по справі —598/2167/23

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Рішення від 27.12.2023

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Гудима І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні