Ухвала
від 30.11.2023 по справі 482/1674/23
НОВООДЕСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

30.11.2023

Справа № 482/1674/23

Номер провадження 2/482/480/2023

УХВАЛА

про прийняття уточненої позовної заяви

30 листопада 2023 року місто Нова Одеса

Новоодеський районний суд Миколаївської області, у складі головуючого судді Баранкевич В.О., при секретарі Єфімовій О.І., розглянувши заяву представника позивача ОСОБА_1 адвоката Лещенка О.О. про уточнення позовних вимог у справі за позовом ОСОБА_1 до Гур`ївського ліцею Костянтинівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, Відділу освіти, культури, молоді та спорту Костянтинівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області про скасування наказу і зобов`язання поновити нарахування і виплату з моменту припинення, як мобілізованому на особливий період педагогічному працівнику, середньомісячної заробітної плати, -

встановив:

26.07.2023 року позивач ОСОБА_1 , через свого представника адвоката Лещенка О.О. звернувся до суду із позовом Гур`ївського ліцею Костянтинівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, Відділу освіти, культури, молоді та спорту Костянтинівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області про скасування наказу і зобов`язання поновити нарахування і виплату з моменту припинення, як мобілізованому на особливий період педагогічному працівнику, середньомісячної заробітної плати.

23.08.2023 року, ухвалою суду, зазначену позовну заяву було прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі та призначено судове засідання.

В ході розгляду справи від представника позивача до суду надійшла заява про уточнення позовних вимог.

Ознайомившись з уточненою позовною заявою, суд дійшов наступних висновків.

Заява про уточнення позовних вимог відповідає вимогам ст. ст. 175 , 177 ЦПК України. Підстав, передбачених ст. 185 ЦПК України для залишення позовної заяви без руху чи повернення позовної заяви судом не вбачається.

Відповідно до ст. 49 ЦПК України позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження. До завершення підготовчого засідання заявник має право змінити предмет або підставу позовної заяви шляхом подання письмової заяви. У справі, яка розглядається за правилами спрощеного судового провадження, зміна предмета або підстави судового провадження приймається не пізніше ніж за п`ять днів до початку першого судового засідання у справі. З огляду на викладене, суд приймає підстави прийняти уточнену позовну заяву до розгляду та долучити до матеріалів справи.

Керуючись ст. ст. 49,50,258,279ЦПК України, суд, -

постановив:

Прийняти заяву представника позивача ОСОБА_1 адвоката Лещенка О.О. про уточнення позовних вимог у справі за позовом ОСОБА_2 до Гур`ївського ліцею Костянтинівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, Відділу освіти, культури, молоді та спорту Костянтинівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області про скасування наказу і зобов`язання поновити нарахування і виплату з моменту припинення, як мобілізованому на особливий період педагогічному працівнику, середньомісячної заробітної плати.

У подальшому розглядати справу з урахуванням уточнених позовних вимог.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.О. Баранкевич

Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено01.12.2023
Номер документу115284872
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —482/1674/23

Рішення від 04.01.2024

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Баранкевич В. О.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Баранкевич В. О.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Баранкевич В. О.

Ухвала від 23.08.2023

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Баранкевич В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні