Ухвала
від 30.11.2023 по справі 698/889/23
ЖАШКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 698/889/23

2-о/693/59/23

У Х В А Л А

30.11.2023 року м. Жашків

Жашківський районний суд Черкаської області

в складі: головуючого судді - Шимчика Р.В.

при секретареві судового засідання - Коломієць С.В.

розглянувши клопотання представника позивача адвоката Колісника Сергія Миколайовича про проведення засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про визнання фізичної особи недієздатною та призначення опікуна, заінтересована особа - орган опіки та піклування - виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду з заявою про визнання фізичної особи недієздатною та призначення опікуна, заінтересована особа - орган опіки та піклування - виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради.

28.11.2023 року до канцелярії суду надійшла заява від представника заявника адвоката Колісника С.М. про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції з Катеринопільським районним судом Черкаської області.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України суд за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніше як за п"ять днів до дня проведення такого судового засідання.

Клопотання представника заявника адвоката Колісника С.М. про проведення засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю прибуття його у судове засідання до Жашківського районного суду Черкаської області через значну віддаленість місця проживання та роботи, а також відсутністю транспортного сполучення.

Враховуючи наявну технічну можливість судового розгляду в такому режимі, суд вважає за можливе проводити судові засідання у режимі відеоконференції з Катеринопільським районним судом Черкаської області.

Керуючись ст.ст. 212, 260 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ :

Клопотання представника заявника адвоката Колісника Сергія Миколайовича про проведення засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про визнання фізичної особи недієздатною та призначення опікуна, заінтересована особа - орган опіки та піклування - виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради задовольнити.

Доручити Катеринопільському районному суду Черкаської області (Черкаська область, Катеринопільський район, смт. Катеринопіль, вулиця Вільного козацтва 38) забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції за участю представника заявника адвоката Колісника Сергія Миколайовича на 10 год. 00 хв. 01 грудня 2023 року.

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити сторони в справі.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити до Катеринопільського районного суду Черкаської області та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: inbox@gsh.ck.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Головуючий: Роман Васильович Шимчик

СудЖашківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено01.12.2023
Номер документу115290640
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —698/889/23

Ухвала від 07.06.2024

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Катеринопільський районний суд Черкаської області

Лазаренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні