Ухвала
від 24.10.2023 по справі 504/2398/23
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 504/2398/23

Провадження № 2-о/504/187/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"24" жовтня 2023 р. смт. Доброслав Суддя Комінтернівського районного суду Одеської області Барвенко В.К., розглянувши заяву ОСОБА_1 , за участі заінтересованої особи Суворовська державна нотаріальна контора у місті Одеса про встановлення факту родинних відносин, -

ВСТАНОВИВ:

Заявниця звернувся до суду із заявою, якою просить встановити факт родинних відносин між ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_2 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 ..

Ухвалою судді Комінтернівського районного суду Одеської області від 19.06.2023 року позовну заяву було залишено без руху.

Заявниця у жовтні 2023 року подала заяву про усунення недоліків позову, просила залучити в якості заінтересованої особи Красносільську сільську раду Одеського району Одеської області.

Заява в цілому відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України. Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення уточненої позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі згідно ст.ст. 185-186 ЦПК України, - відсутні.

Справа підсудна Комінтернівському районному суду Одеської області.

В порядку ст. 91 ЦПК України підлягає задоволенню клопотання заявниці про виклик для допиту в судовому засіданні свідків ОСОБА_3 , ОСОБА_4 .

В порядку ст. 84 ЦПК України підлягає задоволенню клопотання про витребування спадкової справи, заведеної до майна ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 .

В порядку ст. 53 ЦПК України до участі у справі в якості заінтересованої особи слід залучити Красносільську сільську раду Одеського району Одеської області, оскільки можливе рішення суду може вплинути на законні інтереси даного органу місцевого самоврядування.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 53, 84, 91, 175, 177, 187, 196, 353 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , за участі заінтересованої особи Суворовська державна нотаріальна контора у місті Одеса про встановлення факту родинних відносин.

Залучити в якості заінтересованої особи слід залучити Красносільську сільську раду Одеського району Одеської області.

За правилом частини 3 статті 187 ЦПК України, якщо при відкритті провадження у справі було вирішено питання про залучення третіх осіб, позивач не пізніше двох днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі повинен направити таким третім особам копії позовної заяви з додатками, а докази такого направлення надати суду до початку підготовчого засідання.

Призначити судове засідання на 11:45 год. 15.02.2024 року в приміщенні Комінтернівського районного суду Одеської області, зала судових засідань № 5.

Викликати для допиту в судовому засіданні свідків ОСОБА_3 , ОСОБА_4 .

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за ненадання суду свідчень з не передбачених законом підстав, або надання суду завідомо неправдивих свідчень.

Витребувати з Суворовської державної нотаріальної контори у місті Одесі завірену належним чином копію матеріалів спадкової справи, заведеної до майна ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Визначити заінтересованим особам п`ятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на заяву.

Встановити заявнику п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої - п`ятої ст. 178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://km.od.court.gov.ua/sud1515/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати сторонам. Копію заяви та копії доданих до неї матеріалів надіслати заінтересованій особі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.К. Барвенко

СудКомінтернівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення24.10.2023
Оприлюднено05.12.2023
Номер документу115353129
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення

Судовий реєстр по справі —504/2398/23

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Барвенко В. К.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Барвенко В. К.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Барвенко В. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні