Ухвала
від 27.11.2023 по справі 638/8832/23
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/8832/23

Провадження № 2/638/4293/23

УХВАЛА

Іменем України

27 листопада 2023 року м. Харків

Дзержинський районний суд м. Харкова у складі:

Головуючого судді Смирнова В.А.

за участю секретаря Каркан А.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні зали судових засідань Дзержинського районного суду м.Харкова цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Шанс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: ОСОБА_4 про визнання дійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно,-

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Шанс» звернулося до суду з позовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: ОСОБА_4 про визнання дійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно

19вересня 2023року УхвалоюДзержинського районногосуду м.Харкова прийнятодо розглядута відкрито провадження у справі за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Шанс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: ОСОБА_4 про визнання дійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно.

В підготовче судове засідання, представник позивача не з`явився, про судове засідання був повідомлений своєчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомив.

Відповідачка, ОСОБА_1 , в підготовче судове засідання повторно з`явилася, про дату та час підготовчого судового засідання була повідомлена своєчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомила.

Відповідач, ОСОБА_2 в підготовче судове засідання повторно не з`явився, про дату та час підготовчого судового засідання був повідомлений своєчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомив.

Відповідач, ОСОБА_3 , в підготовче судове засідання повторно не з`явився, про дату та час підготовчого судового засідання був повідомлений своєчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомив.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - ОСОБА_4 в підготовче судове засідання повторно не з`явився, про дату та час підготовчого судового засідання був повідомлений своєчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомив.

В порядку підготовчого провадження судом були вивчені матеріали справи, з`ясовані всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Згідно ч. 1 ст. 197 ЦПК України, підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи. Згідно п. 15 ч.2 вказаної статті, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

В зв`язку з викладеним суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст.84,196 - 200,259,260 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Шанс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: ОСОБА_4 про визнання дійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі суду в приміщенні Дзержинського районного суду м.Харкова (м. Харків пр.Перемоги буд.52-В) на 25 грудня 2023 року на 10 год. 00 хв.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала набираєзаконної силинегайно післяїї проголошення.

Суддя В.А. Смирнов

Дата ухвалення рішення27.11.2023
Оприлюднено06.12.2023
Номер документу115397328
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання дійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —638/8832/23

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Рішення від 13.02.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні