Ухвала
від 11.12.2023 по справі 383/1890/23
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/1890/23

Номер провадження 2/383/584/23

УХВАЛА

11 грудня 2023 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області у складі головуючого судді Бондаренка В.В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Памір-Сервіс» в особі ліквідатора Борейка Вадима Андрійовича, ОСОБА_2 , треті особи: Монастирищенський відділ державної виконавчої служби в Уманському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), державний нотаріус Монастирищенської державної нотаріальної контори Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Бондаренко О.В., про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Памір-Сервіс» в особі ліквідатора Борейка Вадима Андрійовича, ОСОБА_2 , треті особи: Монастирищенський відділ державної виконавчої служби в Уманському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), державний нотаріус Монастирищенської державної нотаріальної контори Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Бондаренко О.В., про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту.

Відповідно до п.2 ч.3 ст.175 ЦПК України позовна заява повинна містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Позовна заяваскладена зпорушенням вимогп.2ч.3ст.175ЦПК України,оскільки немістить відомостейщодо номераі серіїпаспорта відповідача ОСОБА_2 , якщо такі відомості відомі. Крім того, позовна заява не містить відомостей щодо дати народження відповідача ОСОБА_2 . Відсутність вказаних відомостей перешкоджає суду отримати інформацію з Єдиного державного демографічного реєстру про зареєстроване місце проживання (перебування) відповідача.

Згідно ч.1 ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Частина 3 ст.185 ЦПК України вказує, що якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 цього Кодексу, сплатить суму судового збору, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Враховуючи вищевикладені обставини, вважаю доцільним залишити позовну заяву без руху та надати строк для виправлення вказаних вище недоліків позову, який не може перевищувати п`яти днів з дня отримання ухвали про залишення позовної заяви без руху, роз`яснити позивачу, що в разі невиконання ухвали в зазначений судом строк позовна заява буде вважатися неподаною і буде повернута позивачу.

Керуючись ст.ст. 175, 177, 185, 260 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Памір-Сервіс» в особі ліквідатора Борейка Вадима Андрійовича, ОСОБА_2 , треті особи: Монастирищенський відділ державної виконавчої служби в Уманському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), державний нотаріус Монастирищенської державної нотаріальної контори Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Бондаренко О.В., про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту - залишити без руху.

Запропонувати позивачу ОСОБА_1 виправити недоліки позову протягом п`яти днів з дня отримання даної ухвали, а саме: надати уточнену позовну заяву для суду та її копію відповідно до кількості сторін із зазначенням номера і серії паспорта та дати народження відповідача, якщо такі відомості відомі.

У разі невиконання ухвали суду в зазначений строк позовну заяву вважати неподаною та повернути позивачу зі всіма доданими до неї документами.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала складена та підписана суддею 11.12.2023 року.

Суддя В.В. Бондаренко

СудБобринецький районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення11.12.2023
Оприлюднено13.12.2023
Номер документу115567309
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —383/1890/23

Рішення від 16.05.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Рішення від 16.05.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні