Ухвала
від 17.04.2024 по справі 383/1890/23
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/1890/23

Номер провадження 2/383/121/24

УХВАЛА

про призначення до судового розгляду

17 квітня 2024 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області у складі головуючого судді Бондаренко В.В.,

за участю:

секретаря судового засідання Могиленко В.М.,

представника позивача адвокатаГапека Т.В.(врежимі відеоконференції),

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Бобринець Кіровоградської області в залі судових засідань Бобринецького районного суду Кіровоградської області справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Памір-Сервіс» в особі ліквідатора Борейка Вадима Андрійовича, ОСОБА_2 , треті особи: Монастирищенський відділ державної виконавчої служби в Уманському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), державний нотаріус Монастирищенської державної нотаріальної контори Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Бондаренко О.В., про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Бобринецького районного суду Кіровоградської області перебуває справа за вищевказаним позовом.

Представник позивача в судовому засіданні позовні вимоги підтримала у повному обсязі, зазначивши, що позивачем повідомлено всі обставини справи, які йому відомі, докази надано в повному обсязі. Просила закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Відповідачі та треті особи в судове засідання не з`явились, про дату, час і місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Згідно із п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, враховуючи вище викладене та вирішивши всі питання визначені ст.197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи та визначивши дату судового засідання вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.1 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

З оглядуна викладене, беручи до уваги оголошений в Україні воєнний стан, який продовжено Указом Президента України №49/2024 від 05.02.2024 року з 14.02.2024 року строком на 90 діб, з метою забезпечення права на доступ до правосуддя та необхідності вжиття заходів для забезпечення оперативності судового провадження, суд вважає за можливе провести судовий розгляд справипо сутів режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів представника позивача адвоката Гапека Тетяни Валеріївни через систему захищеного відеоконференцзв`язку на порталі https://vkz.court.gov.ua/.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, 212 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Памір-Сервіс» в особі ліквідатора Борейка Вадима Андрійовича, ОСОБА_2 , треті особи: Монастирищенський відділ державної виконавчої служби в Уманському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), державний нотаріус Монастирищенської державної нотаріальної контори Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) Бондаренко О.В., про визнання права власності на нерухоме майно та зняття арешту.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 16 травня 2024 року, на 15 год. 30 хв., яке провести у відкритому судовому засіданні в приміщенні Бобринецького районного суду Кіровоградської області за адресою: вул. Миколаївська, 80, м. Бобринець Кіровоградської області, про що повідомити учасників справи.

Судовий розгляд справи по суті провести за участю представника позивача адвоката Гапека Тетяни Валеріївни в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використаннямвласних технічнихзасобів через систему захищеного відеоконференцзв`язку на порталі https://vkz.court.gov.ua/.

Роз`яснити представнику позивача, що відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Бондаренко

СудБобринецький районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення17.04.2024
Оприлюднено18.04.2024
Номер документу118409272
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —383/1890/23

Рішення від 16.05.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Рішення від 16.05.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні