Ухвала
від 14.12.2023 по справі 544/2667/23
ПИРЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 544/2667/23

пров. № 2/544/495/2023

Номер рядка звіту 15

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

14 грудня 2023 року м. Пирятин

Пирятинський районний суд Полтавської області в складі:

головуючої судді Сайко О.О.,

за участі секретаря Костенко Т.В.,

прокурора Звягольського О.О.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Пирятин по вул..Соборна,41 цивільну справу за позовом заступника керівника Лубенської окружної прокуратури Полтавської області Антона Дігтяря, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "ГЯДТ АГРО", про конфіскацію земельної ділянки,

в с т а н о в и в:

Ухвалою суду від 08 травня 2023 року провадження в даній справі відкрито та призначено підготовче судове засідання.

Представник Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області в підготовче судове засідання не зявився, 27.11.2023 ОСОБА_2 надіслала в системі "Електронний суд" заяву про розгляд справи без участі представника. Позовну заяву підтримує в повному обсязі.

Відповідач ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не з`явився, повідомлений про час та місце його проведення, шляхом опублікування на офіційному вебсайті судової влади України тексту оголошення про його виклик, оскільки відповідач є громадянином росії та проживає на території російської федерації.

Представник третьої особи ТОВ "ГЯДТ АГРО" в підготовче судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Прокурор підготовчому судовому засіданні не заперечував проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2ст.197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті з повідомленням (викликом) сторін по справі.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст.189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,

ухвалив:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом заступника керівника Лубенської окружної прокуратури Полтавської області Антона Дігтяря, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "ГЯДТ АГРО", про конфіскацію земельної ділянки- до судовогорозгляду посуті увідкритому судовомузасіданні на19 січня 2024 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Пирятинського районного суду Полтавської області за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 41.

Про судовий розгляд справи по суті повідомити учасників справи.

Повідомити учасників, що отримати інформацію щодо справи, яка розглядається, можливо на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: https://pr.pl.court.gov.ua/sud1624/gromadyanam/csz/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя - О.О.Сайко

Дата ухвалення рішення14.12.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115636783
СудочинствоЦивільне
Сутьконфіскацію земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —544/2667/23

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Рішення від 19.01.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Рішення від 19.01.2024

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Пирятинський районний суд Полтавської області

Сайко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні