Ухвала
від 21.12.2023 по справі 198/475/23
ЮР'ЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 198/475/23

провадження № 2/0198/215/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

21.12.2023 року Юр`ївський районний суд Дніпропетровської області у складі головуючого судовим засіданням судді Жмуд Н.М., за участю секретаря судових засідань Романчук А.С., прокурора Кисельова В.Г., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою керівника Щастинської окружної прокуратури Луганської області в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати функції у спірних правовідносинах: третя особа на боці позивача, що не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Головне управління Держгеокадастру у Луганській області до ОСОБА_1 , третя особа на боці відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНОГРАЙ" про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшла для розгляду вищевказана позовна заява.

06.11.2023 року відкрито провадження по справі і призначено підготовче судове засідання.

Інтереси держави представляє прокурор Кисельов В.Г.

Відповідач, у судове засідання не з"явилася, тоді як викликалася у судове засідання шляхом розміщення тексту оголошення на офіційному веб-сайті судової влади.

Станом на 21.12.2023 року, третьою особою Товариство з обмеженою відповідальністю "ЗЕРНОГРАЙ не забезпечено явку свого представника у судове засідання та не подано у встановлені законом строки- письмових пояснень по справі і не заявлено будь-якого клопотання.

Третя особа Головне управління Держгеокадастру у Луганській області направила на адресу письмові пояснення по справі і прохала провести розгляд справи за їх відсутності.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що мета проведення підготовчого судового засідання та його завдання виконані, тому підготовче судове засідання необхідно закрити, а справу призначити до судового розгляду за правилами загального позовного провадження.

Справа підготовлена до судового розгляду по суті.

В ході підготовчого провадження в порядку статті 189 ЦПК України: вирішено питання про склад учасників справи; визначено обставини справи, які підлягають встановленню.

Вивчивши матеріали справи та провівши підготовче судове засідання, суд дійшов висновку про можливість призначення судового розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 197, 200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі.

Призначити судовий розгляд цивільної справи на 18 січня 2024 року на 10 год. 00 хв.

В судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали направити сторонам для відома.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення або підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Наталя ЖМУД

Дата ухвалення рішення21.12.2023
Оприлюднено22.12.2023
Номер документу115788781
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації

Судовий реєстр по справі —198/475/23

Рішення від 18.01.2024

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Жмуд Н. М.

Рішення від 18.01.2024

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Жмуд Н. М.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Жмуд Н. М.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Жмуд Н. М.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області

Жмуд Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні