Ухвала
від 19.12.2023 по справі 274/8031/23
БЕРДИЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 274/8031/23

Провадження № 2/0274/1850/23

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

19.12.2023 року Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області у складі: судді Вдовиченко Т.М., за участю секретаря судових засідань Рудич М.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Бердичева Житомирської області в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Швайківського ліцею Швайківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області, Мирославського ліцею імені О.І.Онишка Швайківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог: Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Швайківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області про визнання протиправним та скасування наказів, зобов"язання нарахувати та виплатити середній заробіток за час несення військової служби -

встановив:

В провадженні суду знаходиться зазначена цивільна справа.

У судове засідання представник позивача - адвокат Паламарчук С.В. не з`явився подав клопотання про відкладення розгляду справи з наданням можливості ознайомитися з матеріалами справи.

Відповідачі в судове засідання не з`явилися, причину неявки суду не повідомили, хоч були належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи, що підтверджується поштовим відправленням.

Від представника третьої особи на адресу суду 07.12.2023 року надійшов відзив на позовну заяві, відповідно до якого просять розгляд справи провести за відсутності їх представника.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно п. 2 ч. 2 ст. 223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи у разі першої неявки у судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

Суд визнає поважною причину неявки представника позивача у судове засідання.

Тому клопотання відповідача про відкладення розгляду справи є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст.43, 223, 247, 258-260,353 ЦПК України, суд

ухвалив :

Клопотання представника позивача - адвоката Паламарчука С.В. задовольнити.

Відкласти розгляд справи за позовом ОСОБА_1 доШвайківського ліцеюШвайківської сільськоїради Бердичівськогорайону Житомирськоїобласті,Мирославського ліцеюімені О.І.ОнишкаШвайківської сільськоїради Бердичівськогорайону Житомирськоїобласті,третя особа,що незаявляє самостійнихвимог:Відділ освіти,молоді,спорту,культури татуризму Швайківськоїсільської радиБердичівського районуЖитомирської області про визнання протиправнимта скасуваннянаказів,зобов"язаннянарахувати тавиплатити середнійзаробіток зачас несеннявійськової служби- на 07 лютого 2024 року о 11 год. 00 хв.

Надати представнику позивача час на ознайомлення з матеріалами справи.

У судове засідання викликати сторони.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://kn.ck.court.gov.ua/sud2308/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.М.Вдовиченко

СудБердичівський міськрайонний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення19.12.2023
Оприлюднено22.12.2023
Номер документу115802416
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —274/8031/23

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Вдовиченко Т. М.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Вдовиченко Т. М.

Рішення від 07.02.2024

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Вдовиченко Т. М.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Вдовиченко Т. М.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Вдовиченко Т. М.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Вдовиченко Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні