Ухвала
від 25.12.2023 по справі 375/1648/23
РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 375/1648/23

Провадження№ 2-о/375/41/23

УХВАЛА

про відновлення провадження

25 грудня 2023 року смт Рокитне

Рокитнянський районний суд Київської області в складі головуючої судді Чорненької О.І., розглянувши матеріали справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Рокитнянська селищна рада Київської області, про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, -

ВСТАНОВИВ:

Заявник звернувся до суду із заявою, в якій просить визнати ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 недієздатною, встановити над нею опіку та призначити його опікуном останньої.

Ухвалою Рокитнянського районного суду Київської області від 12 жовтня 2023 року відкрито провадження у справі та ухвалено проводити судовий розгляд справи у порядку окремого провадження.

Ухвалою Рокитнянського районного суду Київської області від 23 листопада 2023 року задоволено клопотання заявника ОСОБА_1 про призначення судово-психіатричної експертизи відносно ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Проведення судової експертизи доручено експертам Комунального закладу Київської обласної ради "Обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання" (08631, Київська область, Обухівський район, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 8).

20.09.2023 до суду надійшов висновок судово-психіатричного експерта № 388-ц від 13 грудня 2023 року у зазначеній цивільній справі.

Відповідно до ст. 254 ЦПК України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Крім того, відповідно до ч. 1 ст. 299 ЦПК України справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи чи визнання фізичної особи недієздатною суд розглядає за участю заявника, особи, стосовно якої розглядається справа про визнання її недієздатною, її адвоката та представника органу опіки та піклування.

У зв`язку із закінченням проведення судової експертизи, отриманням висновку судово-психіатричного експерта та для подальшого розгляду поданої заяви ОСОБА_1 суд вважає за необхідне провадження у справі поновити та залучити адвоката через Білоцерківський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги для представництва інтересів ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , стосовно якого розглядається справа про продовження дії рішення про визнання його недієздатним, встановлення опіки та призначення опікуна.

Керуючись ст. 254, 299 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Відновити провадження у справі.

Призначити справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Рокитнянська селищна рада Київської області, про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, до розгляду у закритому судовому засіданні о 13 годині 00 хвилин на 28 грудня 2023 року в приміщенні Рокитнянського районного суду Київської області в залі судових засідань № 2 за адресою: вул. Заводська, 11, смт. Рокитне Білоцерківського району Київської області.

Призначити ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адвоката через Білоцерківський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги для здійснення представництва інтересів особи, стосовно якого розглядається справа про продовження дії рішення про визнання його недієздатним, встановлення опіки та призначення опікуна.

Доручити Білоцерківському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечити прибуття представника ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в судове засідання до Рокитнянського районного суду Київської області (зал судових засідань №2), призначене на 13 годині 00 хвилин 28 грудня 2023 року, а також в наступні судові засідання.

Копію ухвали направити до Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, адреса: 09117, Київська область, м. Біла Церква, вул. Б. Хмельницького, 9, (4-й поверх), електронна адреса: bilatserkva.kyivreg@legalaid.kiev.ua, для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повне найменування сторін:

заявник: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце реєстрації за адресою: АДРЕСА_1 , місце фактичного проживання за адресою: АДРЕСА_2 , тел. моб. НОМЕР_2 , адреса електронної пошти : ІНФОРМАЦІЯ_3 ;

особа, щодо якої подається заява про визнання її недієздатною: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_3 , яка проживає за адресою: АДРЕСА_3 ;

заінтересована особа: Рокитнянська селищна рада Рокитнянського району Київської області, ЄДРПУО 04358997, юридична адреса: 09601, Київська область, Білоцерківський район, смт Рокитне, вул. Незалежності, 2, електронна адреса: rokytne04@ukr.net.

Головуюча суддя Олена ЧОНЕНЬКА

СудРокитнянський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення25.12.2023
Оприлюднено27.12.2023
Номер документу115897219
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —375/1648/23

Рішення від 28.12.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні