Ухвала
від 20.05.2022 по справі 206/5520/21
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 206/5520/21

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

м. Київ

20 травня 2022 року суддя Подільського районного суду м.Києва Скрипник О. Г. , розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ТОВ «ЮНІОНКОРПОРЕЙТ», третя особа: Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про зобов`язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся із вказаним позовом до Самарського районного суду м. Дніпропетровська.

Згідно з ухвалою судді вказаного суду Румянцева О.П. від 21 грудня 2021 року матеріали справи передано за підсудністю на розгляд до Подільського районного суду міста Києва.

Ознайомившись зі змістом поданої заяви та доданими до неї документами, судом встановлено наступне.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175, 176, 177 ЦПК України.

Справа підсудна Подільському районному суду м. Києва.

Підстав, передбачених ст.185 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, її повернення, а також для відмови у відкритті провадження у справі згідно ст.186 ЦПК України, не вбачається.

У відповідності до ст. 274 ЦПК України дана справа не належить до категорії справ, які не можуть бути розглянуті судом в порядку спрощеного позовного провадження.

За таких обставин, дану справу слід призначити до судового розгляду за правилами спрощеного позовного провадження, з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст. 84, 175 - 177, 187 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «ЮНІОНКОРПОРЕЙТ», третя особа: Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про зобов`язання вчинити певні дії.

Справу розглядати, за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Розгляд справи провести 05 вересня 2022 року об 10:30 год в приміщенні Подільського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Хорива, будинок 21, к. 211, зал судових засідань №3.

Відповідачу роз`яснити право у 15-денний строк з дня вручення копії даної ухвали подати відзив на позовну заяву. При цьому копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути направлена усім учасникам справи. До відзиву необхідно додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідачу роз`яснити, що він має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Позивачу роз`яснити право подати до суду відповідь на відзив протягом 5 днів з дня отримання відзиву на позов, долучивши до такої відповіді доказ направлення її копії всім учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу право протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів, долучивши до таких заперечень доказ направлення їх копії всім учасникам справи.

Третім особам роз`яснити право у 15-денний строк з дня вручення копії даної ухвали подати пояснення, міркування, аргументи та відповідні докази щодо позову та право надати пояснення до відзиву у п`яти денний строк з дня його отримання.

Сторони повинні подати суду докази разом з поданням заяв по суті справи. Якщо доказ не може бути поданий у такий строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

Учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Роз`яснити, що у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Суд визначає строк сторонам для подання заяви із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - п`ять днів з дня вручення ухвали (ч. 4 ст. 187 ЦПК України).

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Копію позову з додатками надіслати відповідачу та третім особам.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://pd.ki.court.gov.ua.

Ухвала в частині порушення правил підсудності може бути оскаржена до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом 15 днів з дня складання ухвали.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга буде подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення відповідної ухвали суду.

СуддяО. Г. Скрипник

Дата ухвалення рішення20.05.2022
Оприлюднено27.12.2023
Номер документу115918767
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —206/5520/21

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 20.05.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Скрипник О. Г.

Ухвала від 03.02.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Скрипник О. Г.

Ухвала від 21.12.2021

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Румянцев О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні