Ухвала
від 27.12.2023 по справі 234/940/22
ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 234/940/22

Провадження № 2/202/4220/2023

УХВАЛА

27 грудня 2023 року Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого - судді Мачуського О.М.

за участю секретаря судового засідання Карасьової Г.І.,

розглядаючи у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Дніпро цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Відділу житлового господарства Краматорської міської ради про зняття статусу службового житла з житлового приміщення та виключення його з складу службових приміщень,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська перебуває цивільна справа за вищезазначеним позовом.

Під час підготовчого провадження від начальника Управління житлово-комунального господарства Краматорської міської ради надійшла заява, в якій вона просить замінити відповідача відділ житлового господарства Краматорської міської ради, його правонаступником Управлінням житлово-комунального господарства Краматорської міської ради, код ЄДРПОУ 44214498.

Сторони в судове засідання не з`явились, про дату час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Процесуальний порядок правонаступництва визначенийст.55ЦПК України згідно з якою у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії цивільного процесу.

Враховуючи, що Управління житлово-комунального господарства Краматорської міської ради є правонаступником відповідача у відносинах, спір щодо яких розглядається судом, на підставі частини 1статті 55 ЦПК України, суд доходить висновку про необхідність залучення правонаступника відповідача, шляхом заміни відділу житлового господарства Краматорської міської ради на Управління житлово-комунального господарства Краматорської міської ради.

За приписами ч. 2 ст. 198 ЦПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, зокрема залучення до участі або вступу у справу третьої особи, заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача та в інших випадках.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку про необхідність відкладення підготовчого судового засідання у справі.

Керуючись ст. ст.51, 53,п. 1 ч. 2 ст. 198 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання начальника Управління житлово-комунального господарства Краматорської міської ради задовольнити.

По цивільній справі № 234/940/22 за позовом ОСОБА_1 до Відділу житлового господарства Краматорської міської ради про зняття статусу службового житла з житлового приміщення та виключення його з складу службових приміщень, замінити відповідача Відділ житлового господарства Краматорської міської ради на його правонастпуника - Управління житлово-комунального господарства Краматорської міської ради, код ЄДРПОУ 44214498.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позов, всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, та надіслати позивачеві копію відзиву та доданих до нього документів, надавши строк тривалістю п`ятнадцять днів з дня отримання копії ухвали.

Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву на позов у встановлений судом строк без поважних причин, спір буде вирішено за наявними матеріалами.

Підготовче засідання по цивільній справі № 234/940/22 за позовом ОСОБА_1 до Управління житлово-комунальногогосподарства Краматорськоїміської ради про зняття статусу службового житла з житлового приміщення та виключення його з складу службових приміщень, відкласти на 11 годину 30 хвилин 13 лютого 2024 року.

Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.М. Мачуський

СудІндустріальний районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення27.12.2023
Оприлюднено28.12.2023
Номер документу115958758
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин

Судовий реєстр по справі —234/940/22

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

Ухвала від 16.02.2022

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Юр'єва К. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні