Ухвала
від 28.12.2023 по справі 390/595/21
КРОПИВНИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

28 грудня 2023 року м. Кропивницький

справа № 390/595/21

провадження № 22-ц/4809/1556/23

Кропивницький апеляційнийсуд вскладі судді МурашкаС.І.дослідивши матеріалицивільної справиза апеляційноюскаргою Кропивницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Квартиро-експлуатаційного відділу міста Кропивницький на рішення Кіровоградського районного суду Кіровоградської області від 19 жовтня 2023 року у справі за позовом керівника Кропивницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Квартиро-експлуатаційного відділу міста Кропивницький до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою,

В С Т А Н О В И В :

Рішенням Кіровоградського районного суду Кіровоградської області від 19 жовтня 2023 року в задоволенні позовукерівника Кропивницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Квартиро-експлуатаційного відділу міста Кропивницький до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою відмовлено.

Не погоджуючись із зазначеним рішеннямсуду Кропивницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Квартиро-експлуатаційного відділу міста Кропивницький подала апеляційну скаргу.

Ухвалою Кропивницького апеляційного суду від 13 грудня 2023 року апеляційну скаргу Кропивницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Квартиро-експлуатаційного відділу міста Кропивницький на рішення Кіровоградського районного суду Кіровоградської області від 19 жовтня 2023 рокузалишено без руху.

Запропоновано позивачу протягом десяти днів з дня отримання копії ухвали усунути вказані недоліки апеляційної скарги, а саме сплатити судовий збір в сумі13620 грн.

22 грудня 2023 року на виконання вимог, зазначеих в ухвалі Кропивницького апеляційного суду від 13 грудня 2023 року, від Кропивницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону надійшло клопотання, в якому заявник просив продовжити строк для усунення недоліків апеляційної скарги та надав квитанцію про оплату судового збору в розмірі 6810 грн.

Клопотання мотивовано тим, що станом на дату подання клопотання заявником отримано кошти для сплати судового збору лише в розмірі 6810 грн.

Кропивницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону звернулась з рапортом до Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону для вирішення питання про надання додаткових коштів для сплати судового збору в сумі 6810 грн.

При цьому, у зв`язку з воєнним станом та пріоритетність видатків з державного бюджету на здійснення заходів щодо забезпечення безпеки і оборони, фінансової підтримки внутрішньо переміщених осіб, на даний час кошти для належної сплати судового збору за звернення з апеляційною скаргою ще не надходили.

Відповідно до частини другоїстатті 127 ЦПК Українивстановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку чи з ініціативи суду.

Враховуючи обставини, зазначені у змісті клопотання, та те, що недоліки апеляційної скарги усунуті заявником не в повному обсязі, суд вважає за необхідне продовжити строк для усунення недоліків апеляційної скарги, викладених в ухвалі Кропивницького апеляційного суду від 13 грудня 2023 року в частині сплати судового збору в розмірі 6810 грн, надання до апеляційного суду доказів на підтвердження досплати судового збору, та повідомити про це заявника.

Керуючись частиною другоюстатті 127 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Клопотання Кропивницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону про продовження процесуальних строків на усунення недоліків апеляційної скарги задовольнити.

Продовжити Кропивницькій спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Південного регіону строк для усунення недоліків апеляційної скарги, вказаних в ухвалі Кропивницького апеляційного суду від 13 грудня 2023 року, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення цієї ухвали.

В разі невиконання зазначених вимог в установлений строк, апеляційна скарга буде вважатися неподаною та повернута заявнику.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту її підписання й оскарженню не підлягає.

Суддя Кропивницького

апеляційного суду С. І. Мурашко

Дата ухвалення рішення28.12.2023
Оприлюднено29.12.2023
Номер документу115986700
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —390/595/21

Постанова від 26.03.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Постанова від 26.03.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Рішення від 19.10.2023

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні