Ухвала
від 28.12.2023 по справі 185/3629/15-ц
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/11139/23 Справа № 185/3629/15-ц Суддя у 1-й інстанції - Врона А. О. Суддя у 2-й інстанції - Єлізаренко І. А.

УХВАЛА

28 грудня 2023 року м. Дніпро

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Дніпровського апеляційного суду у складі:

головуючого судді Єлізаренко І.А.

суддів Красвітної Т.П., Свистунової О.В.

розглянувши клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю СТАТУС КАПІТАЛ ПЛЮС - адвоката Жадана Костянтина Миколайовича про проведення розгляду справи за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю СТАТУС КАПІТАЛ ПЛЮС на ухвалу Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 14 листопада 2023 року у справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю СТАТУС КАПІТАЛ ПЛЮС, заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство Комерційний банк Союз, Товариство з обмеженою відповідальністю Схід фінанс, ОСОБА_1 , Відділ примусового виконання рішень департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, про заміну сторони виконавчого провадження у справі 185/3629/15-ц за позовом Публічного акціонерного товаристваКомерційний банк Союз до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Альтком Бетон-Стройпро стягнення заборгованості за кредитним договором, в режимі відеоконференції, -

В С Т А Н О В И Л А:

До Дніпровського апеляційного суду надійшло клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю СТАТУС КАПІТАЛ ПЛЮС - адвоката Жадана Костянтина Миколайовича про проведення розгляду вищезазначеної справив режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду звикористанням власнихтехнічних засобівта програмногозабезпечення EASYCON.

Відповідно до ч.1 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнання судом обов`язковою.

Враховуючи необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків розгляду справи, суд апеляційної інстанції вважає за необхідне надати можливість представнику скаржника у даній справі приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення EASYCON.

На підставі викладеного та керуючись ст.212, 353 ЦПК України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Клопотання представника Товариства зобмеженою відповідальністюСТАТУС КАПІТАЛПЛЮС -адвоката ЖаданаКостянтина Миколайовича - задовольнити.

Представнику Товариства з обмеженою відповідальністю СТАТУС КАПІТАЛ ПЛЮС Жадану Костянтину Миколайовичу надати можливість приймати участь у судовому засіданні 13 лютого 2024 року о 10:00 годині дистанційно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення EASYCON.

Попередити, що відповідно до частини 5 статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зобов`язати сторону подати скановані копії документів, що посвідчують особу учасника або його представника для встановлення повноважень, письмових заяв і клопотань, письмових доказів, засвідчених електронним цифровим підписом, за один робочий день до проведення судового засідання.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку EASYCON, який може бути встановлений за веб-посиланням https://easycon.com.ua/site/login.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам;

- зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря до участі в судовому засіданні.

Попередити сторону, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису.

Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам.

Попередити сторону про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Копію ухвали негайно надіслати стороні - для виконання.

Ухвала оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий суддя І.А.Єлізаренко

Судді Т.П.Красвітна

О.В.Свистунова

Дата ухвалення рішення28.12.2023
Оприлюднено01.01.2024
Номер документу116038262
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження у справі 185/3629/15-ц за позовом Публічного акціонерного товаристваКомерційний банк Союз до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Альтком Бетон-Стройпро стягнення заборгованості за кредитним договором, в режимі відеоконференції

Судовий реєстр по справі —185/3629/15-ц

Постанова від 13.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Врона А. О.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Врона А. О.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Врона А. О.

Постанова від 04.02.2020

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Макаров М. О.

Ухвала від 05.08.2019

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Макаров М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні