Ухвала
від 04.01.2024 по справі 341/5/24
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/5/24

Номер провадження 2/341/160/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 січня 2024 року місто Галич

Суддя Галицького районного суду Івано-Франківської області Островська Н. І., розглянувши позовну заяву керівника Івано-Франківської окружної прокуратури (адреса місця знаходження: м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 48) до Дубовецької сільської ради (юридична адреса: с. Дубівці, вул. Незалежності, 2, Івано-Франківська область) про визнання протиправним та скасування рішення сесії сільської ради,

встановив:

Керівник Івано-Франківської окружної прокуратури звернувся до суду з позовною заявою до Дубовецькоїсільської ради з вимогою визнання протиправним та скасування рішення сесії Дубовецької сільської ради «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 3,2276 га» від 05.08.2022 .

Позовна заява підсудна Галицькому районному суду, за формою та змістом відповідає ст. 175 ЦПК України, позивач виконав вимоги ст. 177 ЦПК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

З огляду на викладене, суд дійшов висновку про відсутність перешкод для відкриття провадження у цій справі та призначення справи до розгляду у підготовчому засіданні з викликом сторін.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, суд

постановив:

Відкрити провадження у справі за позовом керівника Івано-Франківської окружної прокуратури до Дубовецької сільської ради, про визнання протиправним та скасування рішення сесії сільської ради.

Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

Підготовче засідання у справі призначити на 31 січня 2024 року о 14-30 годин в приміщенні суду за адресою: м. Галич, вул. Караїмська, 10, Івано-Франківська область.

Викликати у підготовче судове засідання учасників справи.

Відповідач має право протягом десяти календарних днів з дня отримання цієї ухвали надіслати суду письмовий відзив на позовну заяву і всі наявні письмові докази, що підтверджують заперечення проти позову, одночасно надавши докази надсилання копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу.

У разі ненадання відзиву відповідачем у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Запропонувати позивачу подати до суду відповідь на відзив, а відповідачу заперечення, протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позов та відповіді на відзив, відповідно.

Сторони у справі можуть отримати інформацію щодо цієї справи за веб-адресою: http://gl.if.court.gov.ua.

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи, а відповідачу також копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею, однак може бути оскаржена виключно з підстав порушення правил підсудності.

СуддяНаталя ОСТРОВСЬКА

Дата ухвалення рішення04.01.2024
Оприлюднено05.01.2024
Номер документу116104389
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення сесії сільської ради

Судовий реєстр по справі —341/5/24

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ОСТРОВСЬКА Н. І.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ОСТРОВСЬКА Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні