Ухвала
від 04.03.2024 по справі 341/5/24
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/5/24

Номер провадження 2/341/160/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження,

призначення справи до судового розгляду по суті

04 березня 2024 року м. Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області у складі:

головуючогосудді Островської Н. І.,

за участюсекретаря Гомерди Г. М.,

прокурор Романов Н. В.,

відповідач: представники за довіреностями: Мацькевич М. М., Гудзак Б. І.,

розглянувши позовну заяву керівника Івано-Франківської окружної прокуратури Є. Шишка ( місцезнаходження: м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 48) до Дубовецької сільської ради (місцезнаходження: с. Дубівці, вул. Незалежності, 2, Івано-Франківська область) про визнання протиправними та скасування рішення Дубовецької сільської ради,

в с т а н о в и в :

Керівник Івано-Франківської окружної прокуратури звернувся до суду з позовом про визнання протиправним та скасування рішення сесії сільської ради «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 3,2276 га» від 05.08.2022.

Ухвалою суду від 04.01.2024 відкрито провадження у справі та призначено розгляд у порядку загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання на 31.01.2024, з подальшим відкладенням.

У справі проведено підготовче засідання за правилами, передбаченими ст. ст.197,198 ЦПК України.

У підготовчому судовому засіданні прокурор підтримав заявлені вимоги, не заперечував щодо призначення справи до розгляду.

Представник Дубовецької сільської ради надав відзив на позов, заперечував щодо позову.

Керівник окружної прокуратури подав відповідь на відзив та відповідно, відповідач заперечення.

Крім цього, у підготовчому засіданні сільський голова Дубовецької сільської ради заявив клопотання про залучення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, зокрема ТзОВ "

ОСОБА_1 не заперечував щодо вказаного клопотання.

Згідно ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

З огляду на викладене, суд дійшов висновку, що є підстави для задоволення клопотання сторони відповідача, в зв`язку з чим визнає за необхідне залучити до участі у справі ТзОВ "Гектар-ІФ" Озарка Л.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.196-198,200 Цивільного процесуального кодексу України,

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом керівника Івано-Франківської окружної прокуратури до Дубовецької сільської ради про визнання протиправними та скасування рішення Дубовецької сільської ради.

Цивільну справуза позовомкерівника Івано-Франківськоїокружної прокуратуридо Дубовецькоїсільської радипро визнанняпротиправними таскасування рішенняДубовецької сільськоїради призначитидо судовогорозгляду узалі засіданьГалицького районногосуду Івано-Франківськоїобласті (адреса: м. Галич, вул. Караїмська, 10, Івано-Франківська область),на 01.04. 2024 року о 10-30 годин.

Клопотання сільського голови Дубовецької сільської ради Андрусяка П. про залучення у справі третьої особи на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог керівника ТзОВ "Гектар-ІФ" Озарка Л. - задовольнити.

Залучити як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, керівника ТзОВ "Гектар-ІФ" Озарка Л. (юридична адреса: 76014, м. Івано-Франківськ, вул. С. Бандери, 33, оф. 201).

Направити керівнику ТзОВ "Гектар-ІФ"Озарку Л. копію позовної заяви.

Відповідно до ст. 181 ЦПК України встановити третім особам строк для подання пояснень щодо позову або відзиву п`ять днів з дня отримання копії позову або відзиву.

Веб-адреса (http://gl.if.court.gov.ua) сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається.

У судове засідання викликати учасників судового процесу.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

СуддяНаталя ОСТРОВСЬКА

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117427339
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправними та скасування рішення Дубовецької сільської ради

Судовий реєстр по справі —341/5/24

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ОСТРОВСЬКА Н. І.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ОСТРОВСЬКА Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні