Ухвала
від 08.01.2024 по справі 378/948/23
СТАВИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер: 378/948/23

Провадження № 2/378/43/24

У Х В А Л А

про призначення справи до розгляду

"08" січня 2024 р. Ставищенський районний суд Київської області в складі:

головуючого - судді: Гуртовенко Р. В.

за участю секретаря: Москаленко А.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду смт Ставище Київської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Виконавчий комітет Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області та Білоцерківське районне управління поліції ГУНП в Київській області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання малолітньої дитини, -

ВСТАНОВИВ:

До суду з вищевказаним позовом звернулася ОСОБА_1 ..

Позивач до суду подала заяву, в якій позовні вимоги підтримала та просить їх задовольнити, вважає за можливе призначити справу до розгляду по суті. Заяви та клопотання відсутні. Підготовче судове засідання просить проводити без її участі.

Відповідач в підготовче судове засідання не прибула, про час, дату та місце розгляду справи повідомлена належним чином, причин и своєї неявкти суду не повідомила. Відзив на позовну заяву до суду від неї не надходив.

Представник третьої особи: Виконавчого комітету Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області до суду подав заяву, в якій не заперечує проти задоволення позовних вимог, вважапє за можливе пр изхнач ити справу до розгляду по суті. Просить суд допитати в якості свідка по справі ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . Підготовче судове засідання просить проводити без його участі.

Представник третьої особи Білоцерківського районногоуправління поліціїГУНП вКиївській областів підготовче судове засідання не прибув, про час, дату та місце розгляду справи дане управління поліції повідомлено належним чином.

Судом виконано вимоги ч. 2 ст. 197 ЦПК України, в тому числі:

- вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі;

- визначено дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті;

- вирішено питання щодо порядку з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, та порядку дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті;

- з`ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат;

Відповідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Встановити під час розгляду справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Виконавчий комітет Ставищенської селищної ради Білоцерківського району Київської області та Білоцерківське районне управління поліції ГУНП в Київській області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання малолітньої дитини, наступний порядок з`ясування обставин справи та перевірки їх доказами: заслухати учасників справи, з`ясувати обставини, на які учасники справи посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, допитати свідка, дослідити письмові докази.

Закрити підготовче провадження по даній справі.

Призначити справу до розгляду по суті в приміщенні Ставищенського районного суду Київської області на 10 год. 00 хв. 23 січня 2024 року.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р. В. Гуртовенко

СудСтавищенський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення08.01.2024
Оприлюднено10.01.2024
Номер документу116149798
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —378/948/23

Рішення від 23.01.2024

Цивільне

Ставищенський районний суд Київської області

Гуртовенко Р. В.

Рішення від 23.01.2024

Цивільне

Ставищенський районний суд Київської області

Гуртовенко Р. В.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Ставищенський районний суд Київської області

Гуртовенко Р. В.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Ставищенський районний суд Київської області

Гуртовенко Р. В.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Ставищенський районний суд Київської області

Гуртовенко Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні