Ухвала
від 17.08.2010 по справі 4/112/07
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 4/112/07 у 4-х томах

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 серпня 2010 р. м. Київ

Київський апеляційний а дміністративний суд у складі колегії суддів:

головуючої судді: Вівдич енко Т.Р.,

суддів: Літвіної Н.М.,

Хрімлі О.Г.,

при секретарі: Демченк о Т.І.,

розглянувши в судовому за сіданні адміністративну спр аву за апеляційною скаргою к омунального підприємства «М огилів-Подільське міжрайонн е бюро технічної інвентариза ції»на ухвалу господарськог о суду Вінницької області ві д 12 березня 2009 року по справі за позовом Спілки співвласникі в майна реорганізованого КСП «Зоря»до комунального підпр иємства «Могилів - Подільсь ке міжрайонне бюро технічної інвентаризації», 3-тя особа на стороні відповідача: приват не сільськогосподарське під приємство «Господар-плюс» пр о визнання дій по державній р еєстрації об' єктів нерухом ого майна протиправними, ріш ення про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно нечинними,

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Київського апе ляційного адміністративног о суду від 19.05.2010 року в зазначен ій справі відкрито апеляційн е провадження по апеляційній скарзі відповідача КП «Моги лів-Подільське МБТІ».

З матеріалів апеляційної с карги вбачається, що відпові дач просить скасувати ухвалу господарського суду Вінниць кої області від 12.03.2009 року, зокр ема, в частині відмови в задов оленні клопотання третьої ос оби на стороні відповідача п ро зупинення провадження у с праві.

Вимогами ч. 4 ст. 156 КАС України передбачено, що про зупиненн я провадження у справі суд по становляє ухвалу. Ухвала суд у про зупинення провадження у справі може бути оскаржена .

Відповідно до ч. 2 ст. 185 КАС Укр аїни, ухвали суду першої інст анції можуть бути оскаржені в апеляційному порядку окрем о від постанови суду повніст ю або частково у випадках, вст ановлених цим Кодексом. Запе речення на інші ухвали можут ь бути викладені в апеляційн ій скарзі на постанову суду п ершої інстанції.

Оскільки процесуальним за коном не передбачено можливі сть апеляційного оскарження ухвали суду першої інстанці ї про відмову в задоволенні к лопотання про зупинення пров адження у справі, тому колегі я суддів приходить до виснов ку, що Київським апеляційним адміністративним судом поми лково відкрито апеляційне пр овадження за апеляційною ска ргою КП «Могилів-Подільське МБТІ»в частині оскарження ух вали господарського суду Він ницької області від 12.03.2009 року п ро відмову в задоволенні кло потання третьої особи на сто роні відповідача про зупинен ня провадження у справі, а том у апеляційне провадження в ц ій частині слід закрити.

Керуючись ст.ст. 189, 196 КАС Укр аїни -

У Х В А Л И В:

Закрити апеляційне про вадження за апеляційною скар гою комунального підприємст ва «Могилів-Подільське міжра йонне бюро технічної інвента ризації»в частині оскарженн я ухвали Господарського суду Вінницької області від 12 бере зня 2009 року про відмову в задов оленні клопотання третьої ос оби на стороні відповідача п ро зупинення провадження у с праві.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Головуюча суддя:


Вівдиченко Т.Р.

Судді:


Л ітвіна Н.М.

__


Хрімлі О.Г.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.08.2010
Оприлюднено15.10.2010
Номер документу11621144
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —4/112/07

Ухвала від 14.07.2010

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Вівдиченко Т.Р.

Ухвала від 17.08.2010

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Вівдиченко Т.Р.

Ухвала від 17.08.2010

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Вівдиченко Т.Р.

Рішення від 07.05.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Дубова Т.М.

Ухвала від 05.04.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Дубова Т.М.

Ухвала від 15.03.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Дубова Т.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні