Ухвала
від 12.01.2024 по справі 458/856/23
ТУРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 458/856/23

2/458/27/2024

УХВАЛА

судового засідання

12.01.2024 м. Турка

Турківський районний суд Львівської області у складі:

головуючого судді Кшик О.І.

секретаря судового засідання Сисан С.І.

при розгляді у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільної справи за правилами спрощеного позовного провадження за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "ФІНПРОМ МАРКЕТ"</a>, треті особи, які незаявляють самостійнихвимог: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, Турківський відділ державної виконавчої служби у Самбірському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню та його скасування,

встановив:

У провадженні суду перебуває вищевказана цивільна справа.

У судове засідання позивач ОСОБА_1 та її представник адвокат Мельник А.В., не з`явилися, в позовних вимогах представник позивача просив розглядати справу без їх участі.

Представник відповідача ТОВ "ФІНПРОММАРКЕТ"Гедзь О.В., будучи належним чином повідомлена про час та місце розгляду справи шляхом направлення судової повістки засобами поштового зв`язку, у судове засідання не з`явилася, причин неявки не повідомила.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Є.М. будучи належним чином повідомленим про час та місце розгляду справи шляхом направлення судової повістки засобами поштового зв`язку, у судове засідання не з`явився, причин неявки не повідомив.

У судове засідання представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог Турківського відділу державної виконавчої служби у Самбірському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції не з`явився, подав до суду заяву про розгляд справи без участі їх представника.

Інших заяв, клопотань від сторін не надходило.

Водночас, у зв`язку з неявкою в судове засідання сторін у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України не здійснюється.

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, якщо визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення.

Згідно п.3 ч.2 ст. 43 ЦПК України учасники справи зобов`язані з`являтися в судове засідання за викликом суду, якщо їх явка визнана судом обов`язковою.

Беручи до уваги категорію справи та важливість предмета спору для сторін, для забезпечення змагальності судового процесу, повного і всебічного дослідження всіх обставин справи суд вважає за необхідне визнати потрібним, щоб позивач, представник якої подав заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення.

З урахуванням викладеного, судове засідання необхідно відкласти з викликом в судове засідання позивача, явка якої визнана судом обов`язковою для надання особистих пояснень.

Керуючись ст. 43, 223, 260 ЦПК України,

постановив:

Визнати обов`язковою явку в судове засідання позивача у справі ОСОБА_1 для надання особистих пояснень.

Відкласти судове засідання на 01.02.2024 о 10.00 год., про що повідомити учасників судового процесу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.І. Кшик

Дата ухвалення рішення12.01.2024
Оприлюднено15.01.2024
Номер документу116245056
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —458/856/23

Рішення від 01.02.2024

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

Рішення від 01.02.2024

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

Ухвала від 25.10.2023

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

Ухвала від 13.10.2023

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Турківський районний суд Львівської області

Кшик О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні