Ухвала
від 16.01.2024 по справі 913/7/24
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

просп. Науки, 5, м. Харків, 61022, телефон/факс (057)702 10 79, inbox@lg.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

16 січня 2024 року м.Харків Справа № 913/7/24

Суддя господарського суду Луганської області Злепко Н.І., розглянувши позовну заяву

Виконувача обов`язків керівника Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах

Позивача 1 Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, Сєвєродонецьк, Сєвєродонецький район, Луганська область,

Позивача 2 - Північно-східного офісу Державної аудиторської служби України, м. Харків,

до відповідача 1 Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації, м. Сєвєродонецьк, Сєвєродонецький район, Луганська область,

відповідача 2 ОСОБА_1 , м. Сєвєродонецьк, Сєвєродонецький район, Луганська область,

про визнання недійсними договорів про закупівлю за державні кошти, та стягнення 1886772 грн 50 коп.

ВСТАНОВИВ:

11.01.2024 Виконувач обов`язків керівника Сєвєродонецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах - Сєвєродонецької міської військової адміністрації, Північно-східного офісу Державної аудиторської служби України звернувся до Господарського суду Луганської області з позовною заявою до Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації та ОСОБА_1 , в якій просить визнати недійсними рішення тендерного комітету, договору про закупівлю за державні кошти, застосування наслідків відповідної недійсності та стягнення 1886772 грн 50 коп.

Протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 11.01.2024 справа передана на розгляд судді Злепко Н.І.

Звертаючись із відповідним позовом до Господарського суду Луганської області у цій справі прокурор зазначив останню відому адресу місця реєстрації проживання відповідача-2 - фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ).

Частина 6 ст. 176 Господарського процесуального кодексу України передбачає звернення суду до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) щодо фізичної особи, яка є відповідачем у справі.

Згідно з ч.1 ст.16 Закону України Про захист персональних даних, порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб`єкта персональних даних, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону. Порядок доступу третіх осіб до персональних даних, які знаходяться у володінні розпорядника публічної інформації, визначається Законом України "Про доступ до публічної інформації", крім даних, які отримує Міністерство фінансів України від інших органів під час здійснення повноважень з контролю за дотриманням бюджетного законодавства в частині моніторингу пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат.

Частиною 3 ст.16 Закону України Про захист персональних даних визначено, що суб`єкт відносин, пов`язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі - запит) до персональних даних володільцю персональних даних.

Відповідно до п.п. 2, 5 ст. 11 та ч. 4 ст. 19 Закону України «Про захист персональних даних» органи державної влади та органи місцевого самоврядування мають право на безперешкодний і безоплатний доступ до персональних даних відповідно до їх повноважень.

Згідно вимог ч.7 ст.176 ГПК України, інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи має бути надана протягом п`яти днів з моменту отримання відповідним органом реєстрації місця проживання та перебування особи відповідного звернення суду.

З огляду на викладене, з метою дотримання процесуальних прав відповідача-2 - фізичної особи ОСОБА_1 та інформування його про розгляд справи, суд вважає необхідним витребувати у Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області дані щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування цієї фізичної особи, за якими може вестися офіційне листування або вручення офіційної кореспонденції.

Керуючись ст.ст.176, 234 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

1.Зобов`язати Сєвєродонецьку міську військову адміністрацію Сєвєродонецького району Луганської області протягом п`яти днів з моменту отримання цієї ухвали надати суду інформацію щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичної особи ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 ; паспорт серія НОМЕР_2 , виданий Сєвєродонецьким МВ УМВС України в Луганській області 21.09.2006.

Відповідно до ч.2 ст.235 ГПК України ухвала набрала законної сили з моменту її підписання 16.01.2024 та оскарженню не підлягає.

Інформацію у справі можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: https://court.gov.ua/fair/sud5014.

Суддя Назар ЗЛЕПКО

Дата ухвалення рішення16.01.2024
Оприлюднено18.01.2024
Номер документу116320017
СудочинствоГосподарське
Сутьзакупівлю за державні кошти, та стягнення 1886772 грн 50 коп

Судовий реєстр по справі —913/7/24

Ухвала від 29.04.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Злепко Н.І.

Ухвала від 21.03.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Злепко Н.І.

Ухвала від 22.02.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Злепко Н.І.

Ухвала від 16.01.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Злепко Н.І.

Ухвала від 16.01.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Злепко Н.І.

Ухвала від 16.01.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Злепко Н.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні