Ухвала
від 16.01.2024 по справі 377/25/24
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №377/25/24

Провадження №2/377/101/24

16 січня 2024 року суддя Славутицького міського суду Київської області Теремецька Н.Ф., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (адреса зареєстрованого місця проживання: АДРЕСА_1 ) до Київської обласної прокуратури (місцезнаходження: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 27/2), третя особа: Славутицька державна нотаріальна контора (місцезнаходження: Київська область, Вишгородський район, м. Славутич, вулиця Збройних Сил України, будинок № 3), про скасування арешту майна, -

У С Т А Н О В И Л А:

09 січня 2024 року позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою про скасування арешту майна.

Ухвалою судді від 12 січня 2024 року зазначена позовна заява була залишена без руху, оскільки не відповідала вимогам пункту 2 частини 3 статті 175 ЦПК України, позивачу було надано строк для усунення зазначених в ухвалі судді недоліків.

15січня 2024року навиконання ухвалисудді від12січня 2024року позивачподав досуду позовнузаяву уновій редакції,в якійпосилаючисьнастатті 316-317, 319, 321, 391 ЦК України, просить скасувати арешт, накладений на все майно ОСОБА_1 , що був зареєстрований Славутицькою міською державною нотаріальною конторою 31 січня 2012 року за № 12116230 на підставі постанови б/н від 27.01.2012, Прокуратура м. Славутич.

Зазначена позовна заява після усунення недоліків відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України та іншим вимогам, встановленим законом.

Справа підсудна цьому суду і підлягає розгляду згідно умов, визначених у частинах 4-6 статті 19, частині 1 статті 274 ЦПК України, за правилами загального позовного провадження.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення та відмови у відкритті провадження у справі, передбачених частинами 1, 3 - 4 статті 185, статтею 186 ЦПК України, не вбачається.

Керуючись статтями 11, 28, 187, 189, 190-193, 199, 261 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А:

Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Київської обласної прокуратури, третя особа: Славутицька державна нотаріальна контора, про скасування арешту майна.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у справі на 09лютого 2024рокуо10годині30хвилин, яке відбудеться в приміщенні Славутицького міського суду Київської області у залі судових засідань № 3 за адресою: Київська область, Вишгородський район, м. Славутич, Деснянський квартал, буд. 3-А.

У підготовче засідання викликати позивача, представника відповідача, представника третьої особи.

Надіслати відповідачеві, третій особі копію позовної заяви з додатками.

Встановити для подання відповідачеві відзиву на позов строк - 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. У разі ненадання відповідачем відзиву в установлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Встановити для подання пояснень третій особі строк п`ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, копії позовної заяви з доданими документами, копії відзиву на позовну заяву.

Копія пояснень третьої особи іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) копії пояснень до суду, з наданням суду документів, що підтверджують її надіслання (надання) іншим учасникам справи.

До пояснень додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення третьої особи, якщо такі докази не надані сторонами; документи, що підтверджують надіслання (надання) пояснень і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення протягом п`яти днів з дня їх отримання.

Позивач має право надати відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відзиву, а відповідач - заперечення на відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Копія відповіді на відзив та копія заперечень іншим учасникам справи повинні бути надіслані (надані) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив та заперечень до суду з наданням суду документів, що підтверджують їх надіслання (надання) іншим учасникам справи.

Інші учасники справи мають право надати свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив та заперечення на відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня їх отримання.

Копія пояснень іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) до суду письмових пояснень щодо відповіді на відзив та заперечення на відповідь на відзив з наданням суду документів, що підтверджують їх надіслання (надання) іншим учасникам справи.

Копію ухвали направити учасникам справи довідома.

Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1023.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала підписана 16 січня 2024 року.

Суддя Н. Ф. Теремецька

Дата ухвалення рішення16.01.2024
Оприлюднено18.01.2024
Номер документу116321473
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —377/25/24

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні