Ухвала
від 16.01.2024 по справі 730/1130/23
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

16 січня 2024 року м. Чернігів

Унікальний номер справи № 730/1130/23

Апеляційне провадження № 22-ц/4823/299/24

Чернігівський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючої - судді Шитченко Н.В.,

суддів Мамонової О.Є., Онищенко О.І.,

вивчивши матеріали апеляційних скарг Національної академії аграрних наук України, Ялтушківської дослідно-селекційної станції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків Національної академії аграрних наук України на рішення Борзнянського районного суду Чернігівської області від 29 листопада 2023 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Національної академії аграрних наук України про поновлення на роботі,

У С Т А Н О В И В :

Форма та зміст поданих апеляційних скарг відповідають вимогам ст. 356 ЦПК України. Передбачені ст. 357 ЦПК України підстави для залишення апеляційної скарги без руху або повернення апеляційної скарги - відсутні.

За таких обставин, за апеляційними скаргами Національної академії аграрних наук України, Ялтушківської дослідно-селекційної станції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків Національної академії аграрних наук України належить відкрити апеляційне провадження, виконавши вимоги ст. 361 ЦПК України.

Керуючись ст. 354, 359, 360, 361 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Відкрити апеляційне провадження у справі за апеляційними скаргами Національної академії аграрних наук України, Ялтушківської дослідно-селекційної станції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків Національної академії аграрних наук України на рішення Борзнянського районного суду Чернігівської області від 29 листопада 2023 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Національної академії аграрних наук України про поновлення на роботі.

Копію апеляційної скарги Національної академії аграрних наук України разом з копією ухвали про відкриття апеляційного провадження надіслати ОСОБА_1 та адвокату Лаврищеву В.В., Ялтушківській дослідно-селекційній станції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків Національної академії аграрних наук України, роз`яснивши право подати відзив на апеляційну скаргу у строк п`ять днів з дня отримання копії даної ухвали, який має бути оформлений відповідно до вимог ч. 2, 4 ст. 360 ЦПК України.

Копію апеляційної скарги Ялтушківської дослідно-селекційної станції Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків Національної академії аграрних наук України разом з копією ухвали про відкриття апеляційного провадження надіслати ОСОБА_1 та адвокату Лаврищеву В.В., Національній академії аграрних наук України, роз`яснивши право подати відзив на апеляційну скаргу у строк п`ять днів з дня отримання копії даної ухвали, який має бути оформлений відповідно до вимог ч. 2, 4 ст. 360 ЦПК України.

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Інформація про рух справи буде розміщена на офіційному веб-сайті Чернігівського апеляційного суду за посиланням: https://court.gov.ua/sud4823/.

Ухвала оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуюча: Н.В. Шитченко

Судді: О.Є. Мамонова

О.І. Онищенко

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ СУДОВОГО ПРОЦЕСУ!

Суд продовжує працювати, проте в умовах воєнного стану проведення судових засідань має особливості щодо явки до суду та необхідність забезпечення безпеки відвідувачів.

Просимо поєднати дотримання процесуальних норм з повагою до інших учасників справи та до суду, у зв`язку з чим:

- максимально реалізувати право на участь в судовому засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, передбачене статтею 212 Цивільного процесуального кодексу України;

- про намір участі в судовому засіданні в приміщенні Чернігівського апеляційного суду, або про розгляд справи без участі представників сторін, завчасно повідомити про це суд.

Про свій вибір просимо завчасно повідомити суд поштою або в електронному вигляді на електронну адресу суду (inbox@cna.court.gov.ua) із застосуванням електронного цифрового підпису, або з використанням підсистеми Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний суд».

СудЧернігівський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення16.01.2024
Оприлюднено18.01.2024
Номер документу116341766
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них у зв’язку з іншими підставами звільнення за ініціативою роботодавця

Судовий реєстр по справі —730/1130/23

Постанова від 15.05.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Постанова від 15.05.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні