Ухвала
від 17.01.2024 по справі 291/1448/23
РУЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 291/1448/23

У К Р А Ї Н А

Ружинський районний суд Житомирської області

У Х В А Л А

17 січня 2024 року

Суддя Ружинського районного суду Житомирської області Митюк О.В. розглянувши клопотання представника відповідача Гладишевої С.Д. про ухвалення додаткового рішення щодо стягнення судових витрат, понесених на професійну правничу допомогу, по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподаського підприємства "Агрофірма "Світанок", Приватного підприємства "Ружинський край", Товариство з обмеженою відповідальністю «Сігнет Центр» про визнання додаткових договорів недійсними, розірвання договорів оренди землі, скасування у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, записів про інше речове право та витребування земельних ділянок,-

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Ружинського районного суду Житомирської області області від 22.12.2023 року

позовну заяву ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподаського підприємства "Агрофірма "Світанок", Приватного підприємства "Ружинський край", Товариство з обмеженою відповідальністю «Сігнет Центр» про визнання додаткових договорів недійсними, розірвання договорів оренди землі, скасування у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, записів про інше речове право та витребування земельних ділянок за заявою позивача залишено без розгляду.

05.01.2024 року на адресу суду надійшла заява від представника відповідача про ухвалення додаткового рішення по даній справі щодо стягнення судових витрат на професійну правничу допомогу.

Відповідно до ч. 8 ст. 141 ЦПК України розмір витрат, які сторона сплатила або має сплатити у зв`язку з розглядом справи, встановлюється судом на підставі поданих сторонами доказів (договорів, рахунків тощо). Такі докази подаються до закінчення судових дебатів у справі або протягом п`яти днів після ухвалення рішення суду за умови, що до закінчення судових дебатів у справі сторона зробила про це відповідну заяву.

Відповідно до п.3 ч.1 ст.270 ЦПК України суд, що ухвалив рішення, може за заявою учасників справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо судом не вирішено питання про судові витрати. Заяву про ухвалення додаткового рішення може бути подано до закінчення строку на виконання рішення. Суд, що ухвалив рішення, ухвалює додаткове судове рішення в тому самому складі протягом десяти днів із дня надходження відповідної заяви. Додаткове судове рішення ухвалюється в тому самому порядку, що й судове рішення.

Відповідно до ч.4 ст.270 ЦПК України у разі необхідності суд може викликати сторони або інших учасників справи в судове засідання.

Враховуючи вище наведене, суд дійшов до висновку про призначення клопотання представника відповідача про ухвалення додаткового рішення до розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст. ст. 141, 260, 261,270 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Прийняти клопотання представника відповідача Гладишевої С.Д. про ухвалення додаткового рішення щодо стягнення судових витрат, понесених на професійну правничу допомогу, по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподаського підприємства "Агрофірма "Світанок", Приватного підприємства "Ружинський край", Товариство з обмеженою відповідальністю «Сігнет Центр» про визнання додаткових договорів недійсними, розірвання договорів оренди землі, скасування у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, записів про інше речове право та витребування земельних ділянок та призначити його розгляд на 11.03.2024 року о 10 год. 00 хв.

Про час та місце розгляду клопотання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О. В. Митюк.

Дата ухвалення рішення17.01.2024
Оприлюднено19.01.2024
Номер документу116373100
СудочинствоЦивільне
Сутьінше речове право та витребування земельних ділянок

Судовий реєстр по справі —291/1448/23

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні