Ухвала
від 19.01.2024 по справі 466/2333/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/2333/23

Провадження № 2/466/690/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

19 січня 2024 року Шевченківський районний суд м. Львова

в складі : головуючого - судді Єзерського Р.Б.

при секретарі Свиті А.І.

за участю представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2

представника третьої особи Костів О.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Львова цивільну справу за позовом адвоката Щербаня Дмитра Миколайовича, який представляє інтереси ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні та зустрічним позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_3 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні, встановлення графіку спілкування,

у с т а н о в и в:

адвокат Щербань Дмитро Миколайович, який представляє інтереси ОСОБА_3 звернувся до Шевченківського районного суду м. Львова з позовною заявою до ОСОБА_4 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні.

Ухвалою судді Шевченківського районного суду м. Львова від 29 березня 2023 року прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за позовною заявою адвоката Щербаня Дмитра Миколайовича, який представляє інтереси ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні та призначено розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Ухвалою від 11 грудня 2023 прийнято зустрічний позов ОСОБА_4 до ОСОБА_3 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні, встановлення графіку спілкування до спільного розгляду з позовом адвоката Щербаня Дмитра Миколайовича, який представляє інтереси ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні.

У судовому засіданні учасники справи не заперечували щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Спір між сторонами не врегульовано в позасудовому порядку.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ст.197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження в справі та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Згідно з п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197, 200, 223, 258, 260, 261 ЦПК України, суд

постановив:

закрити підготовче провадження в справі за позовною заявою адвоката Щербаня Дмитра Миколайовича, який представляє інтереси ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні та зустрічною позовною заявою ОСОБА_4 до ОСОБА_3 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні, встановлення графіку спілкування.

Призначити цивільну справу за позовною заявою адвоката Щербаня Дмитра Миколайовича, який представляє інтереси ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні та зустрічною позовною заявою ОСОБА_4 до ОСОБА_3 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні, встановлення графіку спілкування до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі суду в приміщенні Шевченківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 12 (3 пов. 13 каб.) на 19 січня 2024 року о 10:30 год.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Р. Б. Єзерський

Дата ухвалення рішення19.01.2024
Оприлюднено24.01.2024
Номер документу116440840
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у спілкуванні з дитиною та її вихованні, встановлення графіку спілкування

Судовий реєстр по справі —466/2333/23

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Рішення від 14.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Рішення від 13.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Рішення від 02.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ніткевич А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні