Ухвала
від 29.01.2024 по справі 705/3456/23
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №705/3456/23

2/705/799/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

29.01.2024 м. Умань

Уманський міськрайонний суд Черкаської області у складі:

головуючого судді Єщенко О.І.,

за участю:

секретаря судового засідання Остропольської В.С.,

представника позивача Савенка В.Г. (у режимі відеоконференції),

представника відповідача Проценко М.Т.,

представника відповідача Худолія В.В. (у режимі відеоконференції),

розглянувши увідкритому підготовчомузасіданні взалі судуматеріали цивільноїсправи запозовом ОСОБА_1 до Маньківської філії відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго», Відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» про поновлення на роботі і стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу,

ВСТАНОВИВ:

До Уманського міськрайонного суду Черкаської області звернувся ОСОБА_1 із позовом до Маньківської філії відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго» про поновлення на роботі і стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Ухвалою Уманського міськрайонного суду Черкаської області від 06.07.2023 матеріали справи передано на розгляд до Маньківського районного суду Черкаської області за підсудністю.

Ухвалою Маньківського районного суду Черкаської області від 01.08.2023 відкрито провадження у справі. Вирішено розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Ухвалою від 12.09.2023 залучено до участі у справі в якості співвідповідача Відокремлений структурний підрозділ «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО».

Ухвалою судді Маньківського районного суду Черкаської області від 09.10.2023 вищезазначену позовну заяву передано на розгляд до Уманського міськрайонного суду Черкаської області за підсудністю.

За результатами автоматизованого розподілу справи між суддями справу передано судді Уманського міськрайонного суду Черкаської області Єщенко О.І.

Ухвалою від 10.11.2023 прийнято справу до свого провадження.

Також у підготовчому засіданні судом встановлено, що ухвалою Маньківського районного суду від 28.08.2023 встановлено загальний порядок розгляду справи, повернуто у підготовче провадження справу та призначено підготовче засідання.

Враховуючи, що ухвалою Уманського міськрайонного суду Черкаської області від 10.11.2023 про прийняття справи до свого провадження вирішено розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін, суд постановив перейти до розгляду справи за правилами загального позовного провадження з проведенням у справі підготовчого засідання.

У підготовчому засіданні представник позивача Савенок В.Г. просив призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача Маньківської філії відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» Худолій В.В. у підготовчому засіданні не заперечував щодо призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача ПАТ «Черкасиобленерго» Проценко М.Т. у підготовчому засіданні не заперечувала щодо призначення справи до судового розгляду.

Відповідно до ст. 196 ЦПК України для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Згідно з ч. 1 ст. 197 ЦПК України підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи. Відповідно до п. 15 ч. 2 вказаної статті у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

За змістом ст. 200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Також з`ясовано предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог, склад учасників процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Враховуючи вказане, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому доходить висновку про необхідність призначення справи до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

При визначеннідати судовогозасідання судвраховує неналежнекадрове забезпеченнясуду,навантаження головуючогосудді тараніше призначенідо розглядусправи.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 84, 196, 197, 200, 259, 260 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Маньківської філії відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго», Відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» про поновлення на роботі і стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та призначити справу до судового розгляду по суті на 16годину 00хвилин 13березня 2024року в залі суду Уманського міськрайонного суду Черкаської області за адресою: м. Умань, вул. Андрія Кизила, 18.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.І.Єщенко

Дата ухвалення рішення29.01.2024
Оприлюднено31.01.2024
Номер документу116607471
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі і стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —705/3456/23

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Маренюк В. Л.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Маренюк В. Л.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Маренюк В. Л.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Маренюк В. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні