Ухвала
від 31.01.2024 по справі 604/309/22
ПІДВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 604/309/22

Провадження № 2/604/7/24

У х в а л а

31 січня 2024 року сел. Підволочиськ

Суддя Підволочиського районного суду Тернопільської області Сташків Н.Б., розглянувши клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженнісудуперебуваєсправа запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 проподілмайна подружжя та зустрічнимпозовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про визнанняправа власності.

31 січня 2024 року на адресу Підволочиського районного суду надійшло клопотання представника відповідача за первісним позовом та позивача за зустрічним позовом адвоката Вальчук Мирослави Миколаївни про участь у судовому засіданні призначеному на 31 січня 2024 року на 14:00 годину в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення «EasyCon», у зв`язку з неможливістю прибути до Підволочиського районного суду з причини триваючої широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України та запровадженням в Україні воєнного стану з 24 лютого 2022 року.

Згідно ч.1ст.212 ЦПК Україниучасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Суд вважає за необхідне для забезпечення оперативності судового провадження, відповідно до ст.212 ЦПК України, клопотання представника відповідача за первісним та позивача за зустрічним позовом задовольнити та провести судове засідання з розгляду даної цивільної справи призначене на 31 січня 2024 року на 14:00 годину за її участі в режимі відеоконференції.

Відеоконференції будуть проведена з використанням власних технічних засобів представника відповідача за первісним позовом та позивача за зустрічним позовом за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua згідно із наказом Державної судової адміністрації України від 23 квітня 2020 року № 196 «Про затвердження порядку роботи з технічними засобами відеоконференції зв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду».

Керуючись ст.ст.212, 258-260 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача за первісним позовом та позивача за зустрічним позовом адвоката Вальчук Мирослави Миколаївни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції - задовольнити.

Забезпечити участьпредставникавідповідача запервіснимпозовом тапозивача зазустрічнимпозовом адвокатаВальчукМирослави Миколаївнивцивільній справізапозовомпозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про поділмайнаподружжя та зустрічнимпозовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про визнанняправа власності у судовому засіданні яке призначено на 31 січня 2024 року о 14:00 годині в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення «EasyCon».

Відеоконференції буде проведено за допомогою додатку «EasyCon» за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Попередити, що відповідно до ч.5ст.212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Роз`яснити представнику відповідача за первісним позовом та позивача за зустрічним позовом, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно: зайти та авторизуватися в системі відеоконференцзв`зку «EasyCon» за 10 хвилин до визначеного часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру), перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи «EasyCon»; очікувати запрошення секретаря судового засідання для участі в судовому засіданні.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом до мережі Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Копію ухвали надіслати адвокату Вальчук Мирославі Миколаївні для відома та виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Підволочиського районного

суду Тернопільської області Н.Б.Сташків

СудПідволочиський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення31.01.2024
Оприлюднено02.02.2024
Номер документу116666263
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —604/309/22

Постанова від 12.08.2024

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Ухвала від 01.07.2024

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Ухвала від 13.06.2024

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Ухвала від 10.06.2024

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Ухвала від 29.05.2024

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Підволочиський районний суд Тернопільської області

Сташків Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні