Ухвала
від 02.02.2024 по справі 596/218/24
ГУСЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"02" лютого 2024 р. Справа № 596/218/24

Провадження № 2/596/191/2024

Суддя Гусятинського районного суду Тернопільської області Митражик Е.М., розглянувши позовну заяву керівника Чортківської окружної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури М.Марцуна, в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Тернопільської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення,-

ВСТАНОВИВ:

Керівник Чортківської окружної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури М.Марцун, в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Тернопільської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивачів Комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування потерпілого ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , від кримінального правопорушення. Просить стягнути з відповідача ОСОБА_1 кошти витрачені на лікування потерпілого від кримінального правопорушення ОСОБА_2 на користь держави в особі Національної служби здоров`я України в сумі 12 616,56 грн. та кошти витрачені на лікування потерпілого від кримінального правопорушення ОСОБА_2 на користь держави в особі Тернопільської обласної ради в сумі 837,44 грн.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст. ст. 175, 177 ЦПК України.

Підстав для прийняття рішень, передбачених ст.ст. 185, 186 ЦПК України немає.

Керуючись ст. ст. 187, 189, 190 - 191, 197 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі та прийняти до розгляду позовну заяву керівника Чортківської окружної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури Марцуна Миколи (адреса: 48500, вул. Горбачевського, 4, м.Чортків, Чортківського району, Тернопільської області), в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України (адреса: 040731, проспект Степана Бандери, 19, м.Київ, код ЄДРПОУ 42032422 e-mail: info@nszu.gov.ua), Тернопільської обласної ради (адреса: 46000, вул. Грушевського, 8, м.Тернопіль, Тернопільської області, код ЄДРПОУ 24630220, e-mail: ovm@reg-adm.gov.te.ua), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради (адреса: 46002, вул. Клінічна, 1, м.Тернопіль, Тернопільської області, e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_3) до ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце реєстрації АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) про відшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення.

Провести розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити до розгляду 11 год. 30 хв. 29 лютого 2024 року в приміщенні залу судових засідань Гусятинського районного суду Тернопільської області, яке проводити з повідомленням учасників справи.

Надіслати учасникам справи копію ухвали про відкриття провадження у справі.

Відповідачу одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Запропонувати відповідачу подати до суду відзив на позов у 15-денний строк із дня отримання ним копії ухвали про відкриття провадження у справі із врахуванням вимог, передбачених ч.ч.3-5 ст. 178 ЦПК України.

Відповідачу надіслати позивачу копію відзиву та доданих до нього документів одночасно з надісланням вказаного відзиву до суду.

Запропонувати позивачу подати до суду відповідь на відзив, отриманий від відповідача не пізніше п`яти днів з дня його отримання, із врахуванням вимог передбачених ст. 179 ЦПК України.

Запропонувати відповідачу подати до суду заперечення на відповідь на відзив не пізніше п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив із врахуванням вимог, передбачених ст. 180 ЦПК України.

Направити третій особі копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати письмові пояснення щодо заяви.

Відповідно до статті 181 ЦПК України у поясненнях третьої особи щодо позову або відзиву третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, викладає свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову. Пояснення третьої особи підписуються третьою особою або її представником. До пояснень третьої особи застосовуються правила, встановлені частинами третьою - шостою, дев`ятою статті 178 цього Кодексу.

Роз`яснити учасникам справи, що інформацію щодо справи що розглядається вони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://gs.te.court.gov.ua.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений Законом строк і порядок, в іншій її частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Елла МИТРАЖИК

Дата ухвалення рішення02.02.2024
Оприлюднено06.02.2024
Номер документу116728729
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —596/218/24

Рішення від 28.03.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Митражик Е. М.

Рішення від 28.03.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Митражик Е. М.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Митражик Е. М.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Митражик Е. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні