Ухвала
від 29.02.2024 по справі 596/218/24
ГУСЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"29" лютого 2024 р. Справа № 596/218/24

Провадження № 2/596/191/2024

Гусятинський районний суд Тернопільської області в складі:

головуючого судді Митражик Е.М.,

за участю секретаря судового засідання Стасюк О.Д.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом керівника Чортківської окружної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури М.Марцуна, в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Тернопільської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває справа за позовом керівника Чортківської окружної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури М.Марцуна, поданого в інтересах Держави в особі: Національної служби здоров`я України, Тернопільської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . Просить стягнути з відповідача ОСОБА_1 кошти витрачені на лікування потерпілого від кримінального правопорушення ОСОБА_2 на користь держави в особі Національної служби здоров`я України в сумі 12616,56 грн. та кошти витрачені на лікування потерпілого від кримінального правопорушення ОСОБА_2 на користь держави в особі Тернопільської обласної ради в сумі 837,44 грн.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Ухвалою Гусятинського районного суду Тернопільської області від 02 лютого 2024 року прийнято до розгляду вищевказану позовну заяву, відкрито провадження у даній справі в порядку загального позовного провадження.

Положеннями ст.189ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є:

1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) з"ясування заперечень проти позовних вимог;

3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів;

4) вирішення відводів;

5) визначення порядку розгляду справи;

6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Учасники судового розгляду в підготовче судове засідання не з`явилися, належним чином були повідомлені про день, час та місце слухання справи.

29.02.2024 року від прокурора Гусятинського відділу Чортківської окружної прокуратури Миколаїва І.В. надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання без його участі.

07 лютого 2024 року від представника Національної служби здоров`я України С.Карачуна е-поштою надійшла заява про проведення судових засідань без участі їхнього представника, позовні вимоги підтримують повністю та просять задоволити.

15 лютого 2024 року від представника третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради В.Бліхара е-поштою надійшла заява про проведення судових засідань без участі представника.

27 лютого 2024 року від відповідача ОСОБА_1 надійшла заява про проведення судового розгляду справи без його участі, позовні вимоги визнає.

Представник Тернопільської обласної ради в підготовче судове засідання не з`явився, належним чином був повідомлений про день, час та місце слухання справи.

Суд ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст. ст. 197-200, 209, 210 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом керівника Чортківської окружної прокуратури Тернопільської обласної прокуратури М.Марцуна, в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Тернопільської обласної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення

Призначити справу до судового розгляду по суті на 09 год. 00 хв. 28 березня 2024 року.

Викликати учасників справи в судове засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Елла МИТРАЖИК

Дата ухвалення рішення29.02.2024
Оприлюднено04.03.2024
Номер документу117367303
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —596/218/24

Рішення від 28.03.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Митражик Е. М.

Рішення від 28.03.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Митражик Е. М.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Митражик Е. М.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Митражик Е. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні