Ухвала
від 29.01.2024 по справі 510/310/19
РЕНІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 510/310/19

У Х В А Л А

29.01.24 р. м. Рені

Суддя Ренійського районного суду Одеської області Бошков І.Д., розглядаючи цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю «Ренійське автотранспортне підприємство 15140» про зобов`язання відповідача завірити печаткою запис про звільнення в трудовій книжці та днем звільнення вважати днем видачі належним чином заповненої трудової книжки, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та зобов`язання відповідача видати йому належним чином заповнену трудову книжку,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю «Ренійське автотранспортне підприємство 15140» про зобов`язання відповідача завірити печаткою запис про звільнення в трудовій книжці та днем звільнення вважати днем видачі належним чином заповненої трудової книжки, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та зобов`язання відповідача видати йому належним чином заповнену трудову книжку.

Зазначена справа перебувала у провадженні судді Ренійського районного суду Одеської області Гончарової Парфьонової О.О.

У зв`язку із закінченням повноважень судді Гончарової Парфьонової О.О., справу було повторно перерозподілено.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 29.09.2021 р. вказану цивільну справу було передано для розгляду судді Бошкову І.Д.

Відповідно до ч.11ст.33 ЦПК України, справа, розгляд якої розпочато одним суддею чи колегією суддів, повинна бути розглянута цим же суддею чи колегією суддів, за винятком випадків, що унеможливлюють участь судді у розгляді справи, та інших випадків, передбачених цим Кодексом.

Частина 12 цієї ж статті ЦПК України передбачає, що у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

Таким чином, розгляд зазначеної цивільної справи має бути розпочато спочатку.

Враховуючи вищенаведене, судом вбачається необхідність у проведенні підготовчого судового засідання в загальному позовному провадженні, провадження по справі вже відкрите.

З урахуванням викладеного, керуючись ст.ст.33,175,177,187,190,274,353 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Прийняти до провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю «Ренійське автотранспортне підприємство 15140» про зобов`язання відповідача завірити печаткою запис про звільнення в трудовій книжці та днем звільнення вважати днем видачі належним чином заповненої трудової книжки, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та зобов`язання відповідача видати йому належним чином заповнену трудову книжку.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні.

Призначити підготовче судове засідання 20.02.2024 року на 11:30 год., за адресою: Одеська область м. Рені вул. Соборна № 122.

Встановити строк для подання відповідачем відзиву на позов протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Встановити строк надання пояснень третіми особами (якщо такі є) протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Копії ухвали направити учасникам справи. Учасники провадження можуть отримати інформацію щодо справи на сайті суду: http://rn.od.court.gov.ua/sud1523/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І.Д. Бошков

Дата ухвалення рішення29.01.2024
Оприлюднено06.02.2024
Номер документу116746993
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —510/310/19

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Ренійський районний суд Одеської області

Бошков І. Д.

Ухвала від 08.07.2019

Цивільне

Ренійський районний суд Одеської області

Гончарова-Парфьонова О. О.

Ухвала від 18.03.2019

Цивільне

Ренійський районний суд Одеської області

Гончарова-Парфьонова О. О.

Ухвала від 21.02.2019

Цивільне

Ренійський районний суд Одеської області

Гончарова-Парфьонова О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні