Ухвала
від 06.02.2024 по справі 457/66/24
ТРУСКАВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 457/66/24

провадження №2/457/70/24

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

06 лютого 2024 року м. Трускавець

Суддя Трускавецькогоміського судуЛьвівської областіВасилюк Т.В.,розглянувши позовнузаяву Органуопіки іпіклування виконавчогокомітету Трускавецькоїміської ради,юридична адреса:вул.Бориславська,2м.Трускавець Львівськоїобласті,в інтересахмалолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,які проживаютьза адресою: АДРЕСА_1 , до ОСОБА_4 , яка зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 про відібрання дітей в матері з позбавлення батьківських прав,-

в с т а н о в и л а:

Орган опікиі піклуваннявиконавчого комітетуТрускавецької міськоїради,в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 звернувся до Трускавецького міського суду Львівської області з позовом до ОСОБА_4 про відібрання дітей в матері з позбавлення батьківських прав.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Трускавецького міського суду Львівської області.

Підстави для повернення заяви, відмови у відкритті провадження відсутні, тому позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження.

Вивчивши матеріали позову суддя приходить до висновку, що справу слід розглядати в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 19, 175-177, 187, 274, 353 ЦПК України, суддя, -

у х в а л и л а:

Прийняти позовнузаяву дорозгляду тавідкрити провадженняу справіза позовомОргану опікиі піклуваннявиконавчого комітетуТрускавецької міськоїради,в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_4 про відібрання дітей в матері з позбавлення батьківських прав.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження з викликом сторін.

Призначити підготовче судове засідання на 10 год. 30 хв. 23 лютого 2024 року в приміщенні Трускавецького міського суду Львівської області за адресою: м. Трускавець, вул. І.Мазепи, 21/1, зал судових засідань № 1.

Відповідач вправі подати протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження письмовий відзив з викладом заперечення проти позову, який має відповідати вимогам, встановленим ч. 3ст. 178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

У строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Роз`яснити сторонам про наявність обов`язку повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на сайті http://trm.lv.court.gov.ua/sud1324/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: Т. В. Василюк

Дата ухвалення рішення06.02.2024
Оприлюднено08.02.2024
Номер документу116814449
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дітей в матері з позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —457/66/24

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Василюк Т. В.

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Василюк Т. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Василюк Т. В.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Василюк Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні