Ухвала
від 18.03.2024 по справі 457/66/24
ТРУСКАВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 457/66/24

провадження №2/457/70/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

18 березня 2024 року м. Трускавець

Трускавецький міський суд Львівської області

в складі: головуючої-судді Василюк Т.В.,

секретар судового засідання Кушнір М.М.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Трускавці цивільну справу за позовною заявою Органу опікиі піклуваннявиконавчого комітетуТрускавецької міськоїради, в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_4 про відібрання дітей в матері з позбавлення батьківських прав,-

в с т а н о в и в:

Оргау опіки і піклування виконавчого комітету Трускавецької міської ради, в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 звернувся до Трускавецького міського суду Львівської області з позовом до ОСОБА_4 про відібрання дітей в матері з позбавлення батьківських прав.

Ухвалою суду від 06 лютого 2024 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у даній справі, призначено підготовче засідання в рамках її розгляду за правилами загального позовного провадження з викликом сторін.

Представник позивача в судовому засіданні позов підтримала просили суд його задовольнити, проти призначення справи до судового розгляду не заперечила.

Відповідачка в судове засідання не з`явилася, хоча про дату час і місце судового розгляду була належно повідомлена, причини неявки суду не повідомила.

У процесі підготовки справи до судового розгляду з`ясовані питання та здійсненні підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

З огляду на відсутність підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, ухвалення рішення за результатами підготовчого провадження, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Органу опіки і піклування виконавчого комітету Трускавецької міської ради, в інтересах малолітніх ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_4 про відібрання дітей в матері з позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 02 квітня 2024 року о 12 год. 00 хв. у приміщенні Трускавецького міського суду Львівської області з викликом учасників справи.

Учасники справи мають можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядаються, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: https://trm.lv.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя: Т. В. Василюк

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117784748
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дітей в матері з позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —457/66/24

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Василюк Т. В.

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Василюк Т. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Василюк Т. В.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Василюк Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні