Ухвала
від 07.02.2024 по справі 367/9293/23
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/9293/23

Провадження №2-о/367/72/2024

УХВАЛА

Іменем України

07 лютого 2024 року Ірпінський міський суд Київської області в складі:

головуючого судді Шестопалової Я.В.,

присяжних Сліпченко О.А.,

Халамовського В.М.,

при секретарі Балинської О.С.,

за участі

представника заінтересованої особи Вінярської І.В.,

розглянувши у закритому судовому засіданні заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Київський міський центр соціальної підтримки дітей та сім"ї, Виконавчий комітет Бучанської міської ради Київської області, Служба у справах дітей та сімї Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації, Дніпровський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. Києві ЦМ УМЮ (м. Київ) про усиновлення,-

в с т а н о в и в:

В провадженні Ірпінського міського суду Київської області перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Київський міський центр соціальної підтримки дітей та сім"ї, Виконавчий комітет Бучанської міської ради Київської області, Служба у справах дітей та сімї Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації, Дніпровський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. Києві ЦМ УМЮ (м. Київ) про усиновлення.

Заявники ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та їх представник в судове засідання не з`явились. повідомлені належним чином про день, час та місце судового засідання. До суду від представника заявників ОСОБА_3 надійшло клопотання про відкладення судового засідання.

Представник заінтересованої особи Київського міського центру соціальної підтримки дітей та сім"ї в судове засідання не з`явився, повідомлявся належним чином про день, час та місце судового засідання, надав до суду заяву про розгляд справи без його участі.

Представник заінтересованої особи Служби у справах дітей та сім`ї Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації в судове засідання не з`явився, повідомлявся належним чином про день, час та місце судового засідання, надав до суду заяву про розгляд справи без його участі.

Представник заінтересованої особи Дніпровського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у м. Києві ЦМ УМЮ (м. Київ) в судове засідання не з`явився, повідомлявся належним чином про день, час та місце судового засідання, надав до суду заяву про розгляд справи без його участі.

Згідно із ч. 2 ст. 207 СК України, усиновлення дитини провадиться у її найвищих інтересах для забезпечення стабільних та гармонійних умов її життя.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 293 ЦПК України, суд розглядає в порядку окремого провадження справи про усиновлення.

Відповідно до ч. 1 ст. 313 ЦПК України, суд розглядає справу про усиновлення дитини за обов`язковою участю заявника, органу опіки та піклування або уповноваженого органу виконавчої влади, а також дитини, якщо вона за віком і станом здоров`я усвідомлює факт усиновлення, з викликом заінтересованих та інших осіб, яких суд визнає за потрібне допитати.

Частина 1 ст. 128 ЦПК України визначає, що суд викликає учасників справи у судове засідання або для участі у вчиненні процесуальної дії, якщо визнає їх явку обов`язковою.

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України, суд вправі відкласти розгляд справи в судовому засіданні, якщо визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

Враховуючи вище наведене, з метою повного, всебічного з`ясування обставин справи, суд вважає за необхідне визнати явку заявників ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , представника Київського міського центру соціальної підтримки дітей та сім"ї, представника Служби у справах дітей та сім`ї Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації в судове засідання по вказаній справі обов`язковою.

Керуючись ст.ст. 223, 258, 313, 353 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в :

Визнати явку заявників ОСОБА_1 , ОСОБА_2 у судове засідання по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Київський міський центр соціальної підтримки дітей та сім"ї, Виконавчий комітет Бучанської міської ради Київської області, Служба у справах дітей та сімї Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації, Дніпровський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. Києві ЦМ УМЮ (м. Київ) про усиновлення - обов`язковою.

Визнати явку представника заінтерсованої особи Київського міського центру соціальної підтримки дітей та сім"ї в судове засідання по даній справі - обов`язковою.

Визнати явку представника заінтерсованої особи Служби у справах дітей та сім`ї Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації в судове засідання по даній справі - обов`язковою.

Відкласти судове засідання на 28.03.2024 року на 10 годину 00 хвилин.

Ухвала остаточна та окремому оскарженню не підлягає.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1013/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням - http://reestr.court.gov.ua.

Суддя: Я.В. Шестопалова

Присяжні О.А. Сліпченко

В.М. Халамовський

СудІрпінський міський суд Київської області
Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено08.02.2024
Номер документу116815916
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —367/9293/23

Ухвала від 17.09.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Невідома Тетяна Олексіївна

Постанова від 11.09.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Невідома Тетяна Олексіївна

Ухвала від 29.08.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Невідома Тетяна Олексіївна

Ухвала від 16.07.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Невідома Тетяна Олексіївна

Ухвала від 16.07.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Невідома Тетяна Олексіївна

Рішення від 22.04.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Рішення від 12.04.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Шестопалова Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні