Ухвала
від 07.02.2024 по справі 592/1880/24
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 592/1880/24

Провадження № 2/592/903/24

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

07 лютого 2024 року м.Суми

Суддя Ковпаківськогорайонного судум.Суми ШияновськаТ.В.,розглянувши матеріалипозову Товаристваз обмеженоювідповідальністю «СТАТУС-Е»(місцезнаходження:м.Суми,вул.Зелена,буд.1)до ОСОБА_1 (зареєстрованемісце проживання: АДРЕСА_1 ), ОСОБА_2 (зареєстрованемісце проживання: АДРЕСА_2 ),треті особи:Товариство зобмеженою відповідальністю«ФОРЕКС ПЛЮС»(місцезнаходження:м.Суми,вул.Реміснича,10/1),Товариство зобмеженою відповідальність«КОМСЕРВІС СУМИ»(місцезнаходження:м.Суми,вул. Революції Гідності, 21) про визнання недійсними рішення зборів співвласників багатоквартирного будинку, оформленні протоколом зборів від 10 грудня 2023 року,

У С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду із указаним позовом.

Позовну заяву подано з додержанням вимог ст.ст.27, 28, 175,177ЦПК Українита вона підсудна Ковпаківському районному суду м. Суми.

Відсутні підстави визначені ст.ст.185,186 ЦПК Українидля залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження.

З огляду на положення ч.3 ст. 274 ЦПК Українисправа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження, з призначенням підготовчого засідання та повідомленням учасників справи.

Керуючисьст. 187 ЦПК України, суддя

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти до розгляду позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАТУС-Е» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «ФОРЕКС ПЛЮС», Товариство з обмеженою відповідальність «КОМСЕРВІС СУМИ» про визнання недійсними рішення зборів співвласників багатоквартирного будинку, оформленні протоколом зборів від 10 грудня 2023 року.

Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити по справі підготовче засідання на 10 годину 00 хвилин 11 березня 2024 року за адресою: місто Суми, вулиця Маґістратська, 12, зал засідань № 7, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи разом з копією позовної заяви з копіями доданих до неї документів відповідачам та третім особам.

Протягом 15 днів, з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази, що підтверджують заперечення проти позову, а позивачу та третій особі копію відзиву та доданих до нього документів, яка має бути надіслана одночасно з надсиланням відзиву до суду.

Протягом 5 днів, з дня вручення відзиву на позовну заяву, позивач має право надіслати суду відповідь на відзив, а іншим учасникам справи його копію, яка має бути надіслана одночасно з надсиланням відповіді на відзив до суду.

Протягом 5 днів, з дня вручення відповіді на відзив, відповідач має право надіслати суду заперечення, а іншим учасникам справи його копію, яка має бути надіслана одночасно з надсиланням заперечення до суду.

Третя особа, протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження, має право надіслати суду свої пояснення щодо позову, а іншим учасникам справикопію пояснень, які мають бути надіслані одночасно з надсиланням пояснень на позов до суду.

Третя особа, протягом 5 днів з дня вручення відзиву відповідача на позовну заяву, має право надіслати суду пояснення на відзив, а іншим учасникам справийого копію, яка має бути надіслана одночасно з надсиланням пояснень на відзив до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити учасникам справи, що на підставі п. 4 ч. 1ст. 148 ЦПК Українисуд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках: ненадання копії відзиву на позов, відповіді на відзив, заперечення іншому учаснику справи у встановлений судом строк.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: http://kv.su.court.gov.ua/sud1806/gromadyanam/csz/.

Ухвала суду оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Т.В. Шияновська

Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено08.02.2024
Номер документу116824626
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними рішення зборів співвласників багатоквартирного будинку, оформленні протоколом зборів від 10 грудня 2023 року

Судовий реєстр по справі —592/1880/24

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Шияновська Т. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Шияновська Т. В.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Шияновська Т. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Шияновська Т. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Шияновська Т. В.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Шияновська Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні