Ухвала
від 07.02.2024 по справі 2-752/11
БОГУСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-752/11 Провадження № 6/358/31/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 лютого 2024 року м. Богуслав

Суддя Богуславського районного суду Київської області Лебединець Г.С., ознайомившись із матеріалами заяви в.о. начальника Богуславського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районні Київської області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) Ульвака Олексія Олександровича про встановлення особи спадкоємця (спадкоємців) та заміну сторони виконавчого провадження, -

В С Т А Н О В И В:

До Богуславського районного суду Київської області надійшла заява в.о. начальника Богуславського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районні Київської області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) Ульвака Олексія Олександровича про встановлення особи спадкоємця (спадкоємців) та заміну сторони виконавчого провадження.

Ухвалою від 21.12.2023 р. року вказана заява була залишена без руху та повідомлено про необхідність протягом десяти днів з дня отримання цієї ухвали виправити недоліки заяви. Також було роз`яснено, що у разі неусунення недоліків, заява буде вважатися неподаною та буде повернута.

22.12.2023 р. представник Богуславського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районні Київської області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) отримав ухвалу про залишення заяви без руху.

Відповідно до ч. 3 ст. 185 ЦПК України, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Згідно з ч. 5 ст.185ЦПК України суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи не пізніше п`яти днів з дня її надходження або з дня закінчення строку на усунення недоліків.

У відповідності до ч. 6 ст.185ЦПК України про повернення позовної заяви суд постановляє ухвалу. Ухвалу про повернення позовної заяви може бути оскаржено. Копія позовної заяви залишається в суді.

Згідно з ч. 7 ст.185ЦПК України повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Враховуючи те, що недоліки, зазначені в ухвалі суду про залишення заяви без руху, не були усунені, суд приходить до висновку про необхідність повернення заявнику його заяви.

Керуючись ст.185 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Заяву в.о. начальника Богуславського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районні Київської області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) Ульвака Олексія Олександровича про встановлення особи спадкоємця (спадкоємців) та заміну сторони виконавчого провадження визнати неподаною та повернути заявнику.

Роз`яснити заявнику, що повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали.

Головуючий: суддя Г. С. Лебединець

Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено09.02.2024
Номер документу116846479
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення особи спадкоємця (спадкоємців) та заміну сторони виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —2-752/11

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Кагарлицький районний суд Київської області

Шевченко І. І.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Кагарлицький районний суд Київської області

Шевченко І. І.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Богуславський районний суд Київської області

Лебединець Г. С.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Богуславський районний суд Київської області

Лебединець Г. С.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Богуславський районний суд Київської області

Романенко К. С.

Ухвала від 10.08.2021

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Кусік І. В.

Ухвала від 04.08.2021

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Кусік І. В.

Ухвала від 15.06.2021

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бобрушко В. І.

Рішення від 23.12.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

Рішення від 23.12.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні