Ухвала
від 07.02.2024 по справі 216/6011/23
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа №216/6011/23

провадження № 2/216/1076/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

07 лютого 2024 року м. Кривий Ріг

Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі:

головуючого, судді - Чирського Г.М.,

за участю: секретаря судового засідання Смолдирева М.Є.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду № 2 м. Кривого Рогу в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Криворізької міської ради, приватного нотаріуса Криворізького районного нотаріального округу Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Ставніченко Олени Петрівни про встановлення факту належності правовстановлюючих документів та визнання права власності на спадкове майно за законом,-

ВСТАНОВИВ:

До Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області надійшла відповідна позовна заява ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Криворізької міської ради, приватного нотаріуса Криворізького районного нотаріального округу Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Ставніченко Олени Петрівни про встановлення факту належності правовстановлюючих документів та визнання права власності на спадкове майно за законом.

Ухвалою Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 22.12.2023 року у зазначеній справі було відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче судове засідання.

Сторони по справі в підготовче судове засідання не з`явилися, від представника позивача надійшла заява про розгляд підготовчого судового засідання за його відсутності та відсутності позивача та призначити справу до розгляду.В зв`язку з чим фіксування судового процесу за допомогою звукозаписного технічного засобу не здійснювалося згідно приписів ч.2 ст. 247 ЦПК України.

В зв`язку з чим фіксування судового процесу за допомогою звукозаписного технічного засобу не здійснювалося згідно приписів ч.2 ст. 247 ЦПК України.

Ознайомившись з матеріалами позову, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи ) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189, 196 198, 200, 212,260ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Криворізької міської ради, приватного нотаріуса Криворізького районного нотаріального округу Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Ставніченко Олени Петрівни про встановлення факту належності правовстановлюючих документів та визнання права власності на спадкове майно за законом.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10год.00хв.29лютого 2024року у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань № 2 в приміщенні Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, розташованого за адресою: вулиця Першотравнева, будинок 12, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50000.

В судове засідання викликати учасників справи.

Встановити наступний порядок дослідження доказів: оголосити позовнівимоги, заслухати пояснення учасників справи, дослідити письмові докази.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Г. М. Чирський

СудЦентрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116872756
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —216/6011/23

Рішення від 02.05.2024

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

ЧИРСЬКИЙ Г. М.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

ЧИРСЬКИЙ Г. М.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

ЧИРСЬКИЙ Г. М.

Постанова від 06.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Агєєв О. В.

Постанова від 06.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Агєєв О. В.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Агєєв О. В.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Агєєв О. В.

Ухвала від 22.09.2023

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

ЧИРСЬКИЙ Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні