Ухвала
від 06.02.2024 по справі 390/422/23
КІРОВОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/422/23

Провадження № 2/390/386/23

УХВАЛА

"06" лютого 2024 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючої - судді Бойко І.А.,

при секретарі Кричун А.Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кропивницький цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 , ТОВ «ЮНИКАВТО» в особі відповідального ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Головний сервісний центр МВС, про визнання правочинів недійсними,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Кіровоградського районного суду Кіровоградської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 , ТОВ «ЮНИКАВТО» в особі відповідального ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Головний сервісний центр МВС, про визнання правочинів недійснимиі.

В судове засідання позивач не з`явилася, від її представника адвоката Турти А.В. до суду надійшла заява, в якій вона просить провести підготовче судове засідання без їх участі.

Відповідач ОСОБА_2 та її представник адвокат Попов Р.О., в підготовче судове засідання не з`явилися, представник відповідача про дату, місце і час його проведення повідомлені у встановленому законом порядку згідно довідок про доставку електронних документів.

Представники відповідача ТОВ «ЮНИКАВТО» та третьої особи Головного сервісного центру МВС в підготовче судове засідання не з`явилися, про дату, місце і час його проведення повідомлені у встановленому законом порядку.

Згідно ч.1 ст.53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зісторін.

Враховуючи, що рішення у справі може вплинути на права та обов`язки ОСОБА_5 , оскільки спір, зокрема стосується державної реєстрації права власності на спірний автомобіль, тому суд вважає необхідним залучити ОСОБА_5 в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача.

Керуючись ст.ст. 53, 260 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Залучити в якості третьої особи у справі ОСОБА_5 .

Відкласти засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 , ТОВ «ЮНИКАВТО» в особі відповідального ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Головний сервісний центр МВС, ОСОБА_5 , про визнання правочинів недійсними, - на 09.20 год 20.03.2024.

Копію ухвали направити залученій третій особі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї документів, та запропонувати подати пояснення щодо позову в десятиденний строк із дня вручення ухвали. Вимоги до пояснень та порядок їх подання передбачені ст.ст. 181, 192 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справиза веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет:https://court.gov.ua/sud1108/.

В підготовче засідання викликати учасників судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського районного суду

Кіровоградської області І.А.Бойко

Дата ухвалення рішення06.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116881850
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання правочинів недійсними

Судовий реєстр по справі —390/422/23

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні