Ухвала
від 09.02.2024 по справі 758/15670/23
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/15670/23

Категорія 76

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 лютого 2024 року Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Захарчук С. С. ,

за участю секретаря судового засідання - Бублик А.О.

розглянувши клопотання представника державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» Коновала В`ячеслава Івановича про розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, визнання наказів незаконними та протиправними, встановлення факту дискримінації (мобінгу), зобов`язання вчинити дії, відшкодування моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В :

Відповідно до ухвали Подільського районного суду м. Києва від 31.01.2024 відкрито провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, визнання наказів незаконними та протиправними, встановлення факту дискримінації (мобінгу), зобов`язання вчинити дії, відшкодування моральної шкоди та призначено розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

07.02.2024 на адресу суду надійшло клопотання представника ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» Коновала В.І. про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням сторін.

Суд, вивчивши заяву, дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч. 6 ст. 279 ЦПК України суд може відмовити в задоволенні клопотання сторони про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням сторін за одночасного існування таких умов: 1) предметом позову є стягнення грошової суми, розмір якої не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб; 2) характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі не вимагають проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

Обґрунтовуючи клопотання про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням сторін представник відповідача Коновал В.І. вказав, що оскільки позивач оскаржує наказ ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» №02-к від 08.12.2023 «Про застосування дисциплінарного стягнення» виникає необхідність у допиті свідків, письмові пояснення яких стали підставою для видачі оспорюваного наказу.

Таким чином, з доданих до справи процесуальних документів вбачається те, що предмет доказування у справі вимагає проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

Ураховуючи вищезазначене, суд ухвалив задовольнити клопотання представника ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» Коновала В.І. про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням сторін та проводити розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, визнання наказів незаконними та протиправними, встановлення факту дискримінації (мобінгу), зобов`язання вчинити дії, відшкодування моральної шкоди в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням сторін.

Керуючись ст. ст. 279, 353 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» Коновала В`ячеслава Івановича про розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, визнання наказів незаконними та протиправними, встановлення факту дискримінації (мобінгу), зобов`язання вчинити дії, відшкодування моральної шкоди - задовольнити.

Проводити розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, визнання наказів незаконними та протиправними, встановлення факту дискримінації (мобінгу), зобов`язання вчинити дії, відшкодування моральної шкоди в порядку спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням сторін.

Призначити дату та час судового засідання на 07 березня 2024 року о 10 год. 15 хв. у приміщенні Подільського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Хорива, 21, каб. 309.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя С.С. Захарчук

Дата ухвалення рішення09.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116892021
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, визнання наказів незаконними та протиправними, встановлення факту дискримінації (мобінгу), зобов`язання вчинити дії, відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —758/15670/23

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні