Рішення
від 30.01.2024 по справі 392/2171/23
МАЛОВИСКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 392/2171/23

Провадження № 2-о/392/13/24

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

30 січня 2024 року м. Мала Виска

Маловисківський районний суд Кіровоградської області у складі: головуючого судді Бадердінової А.В., присяжних Кавун І.В., Коркач Л.А., секретар судового засідання Постолюк А.П., розглянувши у закритому судовому засіданні в порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Служба у справах дітей Маловисківської міської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області, Комунальне некомерційне підприємство «Маловисківська лікарня» Маловисківської міської ради про усиновлення дитини, -

за участю учасників справи:

заявників - ОСОБА_1 , ОСОБА_2

представника заінтересованої особи Служби у справах дітей Маловисківської міської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області - Захватихата П.В.,

представника заінтересованої особи Комунального некомерційного підприємства «Маловисківська лікарня» Маловисківської міської ради - Донченко І.В.,-

В С Т А Н О В И В:

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, та у зв`язку із розглядом інших справ у призначений час, суд вважає за необхідне проголосити вступну та резолютивну частини рішення, відклавши складання повного рішення до 10 днів.

Керуючись ст.ст. 207, 208, 211, 214, 215, 219, 222-224, 229, 231, 233 СК України, керуючись статтями 13, 77-81, 259, 263-265, 268, 273, 313-314 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересовані особи Служба у справах дітей Маловисківської міської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області, Комунальне некомерційне підприємство «Маловисківська лікарня» Маловисківської міської ради про усиновлення дитини - задовольнити.

Оголосити громадян України, ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , усиновлювачами малолітньої дитини - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Змінити ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , прізвище дитини з « ОСОБА_4 » на « ОСОБА_5 » по батькові « ОСОБА_6 » на « ОСОБА_7 », місце народження «місто Кропивницький Кіровоградська область Україна» на «місто Мала Виска Новоукраїнський район Кіровоградська область Україна», дату народження « ІНФОРМАЦІЯ_4 на « ІНФОРМАЦІЯ_5 ». Ім`я дитини та дату реєстрації народження дитини залишити без змін.

Відомості про батьків дитини - ОСОБА_8 та ОСОБА_9 - виключити з актового запису про народження дитини №962 від 12.10.2022 року складеного Подільським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), та записати батьком ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, матір`ю - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , громадянку України.

Внести відповідні зміни щодо прізвища, по батькові, місця народження та дати народження дитини до актового запису про народження дитини ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 №962 від 12.10.2022 року складеного Подільським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

Особи, яким у зв`язку з виконанням службових обов`язків доступна інформація щодо усиновлення (перебування осіб, які бажають усиновити дитину, на обліку, пошук ними дитини для усиновлення, подання заяви про усиновлення, розгляд справи про усиновлення, здійснення нагляду за дотриманням прав усиновленої дитини тощо), а також інші особи, яким став відомий факт усиновлення, зобов`язані не розголошувати її, зокрема і тоді, коли усиновлення для самої дитини не є таємним.

Роз`яснити учасникам судового процесу, що усиновлення вважається здійсненим із дня набрання законної сили рішенням суду.

Для внесення змін до актового запису про народження усиновленої дитини копію рішення суду надіслати до органу державної реєстрації актів цивільного стану за місцем ухвалення рішення.

Судові витрати пов`язані з розглядом справи залишити фактично понесеними заявниками.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Кропивницького апеляційного суду.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повний текст рішення буде складено 01.02.2024 року.

Учасники справи:

Заявник: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , РНОКПП НОМЕР_1 , адреса реєстрації: АДРЕСА_1 , фактичне місце проживання: АДРЕСА_2 ;

Заявник: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , РНОКПП: НОМЕР_2 , адреса реєстрації та фактичне місце проживання: АДРЕСА_2 ;

Заінтересована особа: Служба у справах дітей Маловисківської міської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області, ЄДРПОУ 42308458, місцезнаходження: вул. Спортивна, 6, м. Мала Виска, Новоукраїнського району, Кіровоградської області;

Заінтересована особа: Комунальне некомерційне підприємство «Маловисківська лікарня» Маловисківської міської ради, ЄДРПОУ 01995203, місцезнаходження: вул. Шевченка, буд. 64, м. Мала Виска, Новоукраїнського району, Кіровоградської області.

Суддя Альона Володимирівна Бадердінова

Присяжні: Інна Валентинівна Кавун

Лариса Анатоліївна Коркач

Дата ухвалення рішення30.01.2024
Оприлюднено15.02.2024
Номер документу116947945
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення дитини, -

Судовий реєстр по справі —392/2171/23

Рішення від 30.01.2024

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Бадердінова А. В.

Рішення від 30.01.2024

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Бадердінова А. В.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Бадердінова А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні