Ухвала
від 14.02.2024 по справі 127/34055/21
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/34055/21

УХВАЛА

про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції

14 лютого 2024 року смт Муровані Курилівці

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області в особі судді Коломійцевої В.І., отримавши заяву представника заявника адвоката Тарана О.В. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за заявою ОСОБА_1 , боржник: Приватне акціонерне товариство «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Реґіна», інші особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Реґіна», Мурованокуриловецький відділ державної виконавчої служби у Могилів-Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м.Київ), старший державний виконавець Цихончук Наталія Володимирівна, про заміну сторонни у виконавчому провадженні, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Мурованокуриловецького районного суду Вінницької області перебуває заява ОСОБА_1 , боржник: Приватне акціонерне товариство «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Реґіна», інші особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Реґіна», Мурованокуриловецький відділ державної виконавчої служби у Могилів-Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м.Київ), старший державний виконавець Цихончук Наталія Володимирівна, про заміну сторони у виконавчому провадженні.

Судове засідання з розгляду заяви призначено на 22 лютого 2024 року на 14:00 год. в залі судових засідань № 3 Мурованокуриловецького районного суду Вінницької області за адресою: Вінницька область, Могилів-Подільський район, смт Муровані Курилівці, вул. Комарова, 8.

13 лютого 2024 року до суду надійшло клопотання представника заявника - адвоката Тарана О.В. про його участь у всіх судових засіданнях з розгляду заяви в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Згідно положень ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Враховуючи викладене, зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення, з метою дотримання принципу розумності строків розгляду заяви, суд вважає за можливе надати адвокату Тарану О.В. можливість приймати участь в судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та програмного забезпечення відеоконференцзв`язку.

Керуючись ст.ст. 212, 260-261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Судове засідання у справі за заявою ОСОБА_1 , боржник: Приватне акціонерне товариство «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Реґіна», інші особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Реґіна», Мурованокуриловецький відділ державної виконавчої служби у Могилів-Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м.Київ), старший державний виконавець Цихончук Наталія Володимирівна, про заміну сторони у виконавчому провадженні, яке призначено на 14:00 год. 22 лютого 2024 року, та в подальшому - проводити в режимі відеоконференції із представником заявника - адвокатом Тараном Олександром Вікторовичем, який перебуватиме поза межами приміщення суду з використанням ним власних технічних засобів (адреса електронної пошти: ІНФОРМАЦІЯ_1 , телефон: НОМЕР_1 ) та програмного забезпечення відеоконференцзв`язку vkz.court.gov.ua.

Попередити представника заявника - адвоката Тарана О.В., що у відповідності до п.46 розділу ІІІ Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник, який подав заяву про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою власних технічних засобів.

Копію ухвали направити представнику заявника адвокату Тарану О.В.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Коломійцева В.І.

Дата ухвалення рішення14.02.2024
Оприлюднено16.02.2024
Номер документу116976420
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторонни у виконавчому провадженні

Судовий реєстр по справі —127/34055/21

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області

Тучинська Н. В.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області

Коломійцева В. І.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області

Коломійцева В. І.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області

Коломійцева В. І.

Постанова від 21.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

Постанова від 21.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

Постанова від 21.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

Постанова від 21.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні