Ухвала
від 16.02.2024 по справі 303/7647/23
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 303/7647/23

Провадження № 1-кс/303/234/24

У Х В А Л А

Іменем України

16 лютого 2024 року м.Мукачево

Слідчий суддя Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

адвоката ОСОБА_4

підозрюваного ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі судових засідань у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42023070000000023від 10лютого 2023року, клопотання прокурора Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури ОСОБА_3 про продовження строку обов`язків, покладених ухвалою Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 06.10.2023 року, стосовно підозрюваного ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, мешканця АДРЕСА_1 , працюючого директором комунального некомерційного підприємства «Лікарня Святого Мартина», одруженого, який має на утриманні двох малолітніх дітей, депутата Закарпатської обласної ради VIII скликання, раніше не судимого, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України,

В С Т А Н О В И В :

15 лютого 2024року доМукачівського міськрайонногосуду Закарпатськоїобласті надійшлоклопотання прокурораСвалявського відділуМукачівської окружноїпрокуратури ОСОБА_3 про продовження строку обов`язків, покладених ухвалою Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 06.10.2023 року стосовно підозрюваного ОСОБА_5 .

На обґрунтуваннявимог клопотанняпрокурор зазначив,що ОСОБА_5 обґрунтовано підозрюється у вчиненнякримінального правопорушення,передбаченого ч.2ст.367КК України. 06.10.2023ухвалою слідчогосудді Мукачівськогоміськрайонного суду Закарпатської областівідносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді особистої поруки з покладенням відповідних обов`язків, передбачених пунктами 3, 4, 8 ч.5 ст. 194 КПК України. Визначено строк дії покладених на підозрюваного ОСОБА_5 , до 25.11.2023 включно, в межах строку досудового розслідування. 20.11.2023 року керівником Мукачівської місцевої прокуратури ОСОБА_6 , було продовжено строк досудового розслідування до трьох місяців, тобто до 26грудня2023 року. 23.11.2023 року ухвалою слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду продовжено дію обов`язків до 25.12.2023 року. 22.12.2023 року ухвалою слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду продовжено строк досудового розслідування до 26.03.2023 року. 22.12.2023 року ухвалою слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду продовжено дію обов?язків до 21.02.2024 року. Ризики, які слугували підставою обрання ОСОБА_5 запобіжного заходу не зникли та не зменшилися. На даний час, органу досудового розслідування необхідно отримати висновок судово-технічної експертизи документів, проведення якої було доручено Київському науково-дослідному інституту судових експертиз Міністерства юстиції України та після отримання вказаного висновку можуть виникнути підстави для додаткового проведення слідчих (розшукових) та процесуальних дій, після чого, з урахуванням всіх відомих обставин скласти остаточне письмове повідомлення про підозру та виконати вимоги ст. 276-279 КПК України в повному обсязі; виконати вимоги ст. 290 КПК України; скласти обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування.

В судовому засіданні прокурор підтримав подане клопотання, посилаючись на його обґрунтованість.

Захисник та підозрюваний заперечили проти задоволення клопотання, просили відмовити в повному обсязі.

Заслухавши пояснення сторін кримінального провадження, вивчивши клопотання та дослідивши докази, якими воно обґрунтовується, слідчий суддя дійшов наступного висновку.

Клопотання прокурора, яке надійшло до суду, відповідає вимогам КПК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_5 , відповідно до розпорядження Мукачівського міського голови від 15.10.2020 за №411, з 16.10.2020 обіймає посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Мукачівська центральна районна лікарня», яке в подальшому відповідно до п.1 рішенням 29 сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання №845 перейменовано з КНП «Мукачівська центральна районна лікарня» в КНП «Лікарня Святого Мартина».

Відповідно до п.1.1 розділу «Загальні положення» Статуту КНП «Мукачівська центральна районна лікарня» (нова редакція), затвердженого рішенням 3 позачергової сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання №61 від 22.12.2020, КНП «Мукачівська ЦРЛ» є комунальним унітарним некомерційним підприємством, що надає послуги вторинної/спеціалізованої медичної допомоги будь-яким особам в порядку та на умовах, встановлених законодавством України та цим Статутом.

Відповідно до п.1.3 розділу «Загальні положення» вказаного Статуту підприємство створене на базі майна Мукачівської міської територіальної громади.

Згідно п. 1.4 розділу «Загальні положення» Статуту засновником, власником та органом управління майном Підприємства є Мукачівська міська територіальна громада в особі Мукачівської міської ради (надалі Засновник). Підприємство є підпорядкованим, підзвітним та підконтрольним Засновнику.

Відповідно до п.1.8 розділу «Загальні положення» вказаного Статуту підприємство у своїй діяльності керується Конституцією України, Господарським та Цивільним Кодексами України, законами України, постановами Верховної Ради України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, загальнообов`язковими для всіх закладів охорони здоров`я наказами та інструкціями Міністерства охорони здоров`я України, загальнообов`язковими нормативними актами інших центральних органів виконавчої влади, відповідними рішеннями місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування та цим Статутом.

Пунктом 7.2 Розділу 7 зазначеного Статуту «Управління підприємством та громадський контроль за його діяльністю», передбачено, що поточне керівництво (оперативне управління) підприємством здійснює керівник підприємства директор, який призначається на посаду і звільняється з неї відповідно до вимог чинного законодавства України на конкурсній основі шляхом укладання контракту на строк від трьох до п`яти років.

Директор КНП у своїй діяльності керується розділом 7 «Управління підприємством» вказаного Статуту, а відповідно до п. 7.5.1 діє без довіреності від імені Підприємства, представляє його інтереси в органах державної влади і органах місцевого самоврядування, інших органах, у відносинах з іншими юридичними та фізичними особами, підписує від його імені документи та видає довіреності і делегує право підпису документів іншим посадовим особам Підприємства, укладає договори, відкриває в органах Державної казначейської служби України та установах банків поточні та інші рахунки; п. 7.5.4 несе відповідальність за формування та виконання фінансового плану і плану розвитку Підприємства, результати його господарської діяльності, виконання показників ефективності діяльності Підприємства, якість послуг, що надаються Підприємством, використання наданого на праві оперативного управління Підприємству майна спільної власності територіальних громад і доходу згідно з вимогами чинного законодавства України, цього Статуту та укладених Підприємством договорів; п. 7.5.5 користується правом розпорядження майном та коштами Підприємства відповідно до чинного законодавства України та цього Статуту; п. 7.5.6 у межах своєї компетенції видає накази та інші акти, дає вказівки, обов`язкові для всіх підрозділів та працівників Підприємства; п. 7.5.15 несе відповідальність за збитки, завдані Підприємству з вини Директора Підприємства в порядку, визначеному чинним законодавством України.

Відповідно до контракту, укладеного з директором КНП «Мукачівська центральна лікарня» від 15.10.2020 на ОСОБА_5 покладено наступні обов`язки: забезпечувати ефективне використання і збереження підприємством майна; забезпечувати належне виконання вимог законодавства у сфері публічних закупівель; відшкодовувати збитки, завдані підприємству з його вини (п.п. 10, 11, 26 п.6 розділу «Права та обов`язки» Контракту).

У зв`язку із вищенаведеним, відповідно до примітки 1 до ст.364 КК України, ОСОБА_5 з 16.10.2020 обіймає на вказаному комунальному некомерційному підприємстві посаду, пов`язану з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, тобто являється службовою особою.

Відповідно допостанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 №169 «Деякі питання здійснення оборонних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану»(в редакції від 12.04.2022) публічні закупівлі товарів, робіт і послуг здійснюються без застосування процедур закупівель та спрощених закупівель, визначенихЗаконом України «Про публічні закупівлі». При цьому переліки та обсяги закупівель товарів, робіт і послуг визначаються рішеннями замовників, що здійснюють такі закупівлі.

Згідно з п.п. 3 п. 1постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 №169такі закупівлі не включаються до річного плану закупівель. За результатами їх здійснення в електронній системі закупівель замовник/державний замовник оприлюднює звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель, договір про закупівлю та всі додатки до нього не пізніше ніж через 20 днів з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях. Вимога щодо оприлюднення не застосовується до договорів, які містять інформацію з обмеженим доступом.

Замовники відповідно до пункту 3 Постанови № 169 від 28.02.2022 (в редакції станом на 12.04.2022) повинні відповідно доЗакону УкраїниПро публічні закупівлі дотримуватися принципів здійснення публічних закупівель.

Відповідно до ст.5 Закону України «Про публічні закупівлі», закупівлі здійснюються за такими принципами: добросовісна конкуренція серед учасників; максимальна економія, ефективність та пропорційність; відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель; недискримінація учасників та рівне ставлення до них; об`єктивне та неупереджене визначення переможця процедури закупівлі/спрощеної закупівлі; запобігання корупційним діям і зловживанням.

Відповідно до ст.4 Закону України «Про критичну інфраструктуру» заклади охорони здоров`я законом віднесено до об`єктів критичної інфраструктури.

Поряд з цим, Примірною Методикою визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 (далі«Методика») передбачено етапи визначення очікуваної вартості закупівель.

Так, відповідно п. 3, розділу 2 «Методики» - замовники повинні проводити аналіз ринку. На цьому етапі доцільно використовувати як загальнодоступну інформацію щодо цін та асортименту товарів, робіт і послуг, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель «Prozorro» та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках, дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань, офіційних статистичних видань, в тому числі іноземних, тощо), так і інформацію, отриману шляхом проведення ринкових консультацій. Використання такого інструменту, як ринкові консультації, дозволяє визначити структуру ринку, ступінь конкуренції та можливі варіанти предмету закупівлі з урахуванням інновацій та нових технічних рішень.

Під час проведення ринкових консультацій замовники можуть направляти учасникам ринку повідомлення (анкети, запити, запрошення до обговорення тощо) з описом необхідних та бажаних вимог до предмета закупівлі, в яких, крім іншого, слід зазначати, що надсилання таких повідомлень (анкет, запитів, запрошень) не тягне за собою виникнення зобов`язань з боку замовника щодо надання переваг учасникам ринку, що брали участь в ринкових консультаціях. Зацікавлені учасники ринку надсилають свої пропозиції із зазначенням можливих варіантів, замовники опрацьовують та аналізують отримані пропозиції. За потреби замовники можуть організовувати зустрічі з зацікавленими постачальниками/підрядниками для консультацій та обговорення. Отримана замовниками під час ринкових консультацій інформація дозволить визначити оптимальні вимоги до предмета закупівлі з урахуванням актуальних пропозицій ринку та визначити обґрунтовану очікувану вартість.

У невстановлений досудовим розслідуванням час, з метою організації діяльності КНП «Мукачівська центральна районна лікарня» (теперішня назва Лікарня Святого Мартина»), виникла необхідність у придбанні для потреб лікарні офтальмологічного лазеру.

З цією метою, директор КНП «Мукачівська центральна районна лікарня» ОСОБА_5 , маючи реальну можливість виконати покладені на нього службові обов`язки належним чином, як того вимагають інтереси служби та не перебуваючи в обставинах, що виключали можливість виконати свої службові обов`язки належним чином, а саме провести закупівлю для потреб лікарні офтальмологічного лазеру з дотриманням діючого законодавства, не передбачаючи, що в результаті його дій можуть бути спричинені тяжкі наслідки, хоча повинен був і міг це передбачити, через наявність у нього необхідного досвіду, достатньої кваліфікації та належних навичок, в порушення ст.5 Закону України «Про публічні закупівлі», ст.4 Закону України «Про критичну інфраструктуру» та п. 3, розділу 2 Методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275, без проведення відповідного аналізу ринку, а саме використання як загальнодоступної інформації щодо цін та асортименту товарів, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель «Prozorro» та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках, даних спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань, офіційних статистичних видань, в тому числі іноземних, тощо), так і інформації, отриманої шляхом проведення ринкових консультацій, 20.05.2022 уклав договір про закупівлю товару №08-22-199 з ТОВ «Вісмайт» в особі директора ОСОБА_7 , на придбання офтальмологічного лазеру Classic, калій титаніл фосфатний 532 нм 2 Вт з щілинною лампою та моторизованим столом на загальну суму 1201 090,00 гривень.

В подальшому, згідно Акту приймання-передачі майна від 24.06.2022, ТОВ «Вісмайт» передано КНП «Мукачівська ЦРЛ» офтальмологічний лазар Classic, калій титаніл фосфатний 532 нм 2 Вт з щілинною лампою та моторизованим столом в кількості 1шт на загальну суму 1201 090,00 гривень.

Відповідно до платіжного доручення №1030 від 27.06.2022 КНП «Мукачівська ЦРЛ» здійснено перерахунок грошових коштів в сумі 1201090,00 гривень на рахунок ТОВ «Вісмайт».

Згідно висновкусудово-економічноїекспертизи№СЕ-19/107-23/7382-ЕКвід18.08.2023встановлено завищеннявартостікомплектумедичного обладнання «офтальмологічний лазер Classic, калій титаніл фосфатний 532 нм 2 Вт з щілинною лампою та моторизованим столом в кількості1шт»,придбанногоКНП«Мукачівська ЦРЛ»згіднодоговорупро закупівлютовару№08-22-199від20.05.2022,уТО«³смайт»,КНП«Мукачівська центральнарайонналікарня» (теперішняназваЛікарня СвятогоМартина»),назагальну суму337756,67гривень,чим завдано вказаному підприємству тяжких наслідків, оскільки сума завданої шкоди в 250 і більше разів перевищує встановлений на 2022 рік неоподаткований мінімум доходів громадян.

Згідно Витягу з ЄРДР за №42023070000000023від 10лютого 2023року, досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснюється СВ Мукачівського РУП ГУНП в Закарпатській області.

26 вересня 2023 року ОСОБА_5 було повідомлено про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України.

06 жовтня 2023 року ухвалою слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області застосовано до підозрюваного ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Відповідно до ч. 5ст. 194 КПК України,покладено на підозрюваного ОСОБА_5 такі обов`язки, а саме: прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора та суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування із свідками у кримінальному провадженні №42023070000000023 від 10 лютого 2023 року; у разі наявності здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну. Визначено строк дії покладених на підозрюваного ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , обов`язків до 25.11.2023 включно, в межах строку досудового розслідування. Призначено поручителем Народного депутата України ІХ скликання ОСОБА_8 .

Ухвалою слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 22.12.2023 року було продовжено строк дії обов`язків, визначених ухвалою слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 06 жовтня 2023 року, до 21лютого 2024 року включно.

Ухвалою слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 22.12.2023 року було продовжено строк досудового розслідування до шести місяців, тобто до 25.03.2024 року включно.

Статтею 177 КПК Українивизначено, що метою застосування запобіжного заходу є забезпечення виконання підозрюваним, обвинуваченим покладених на нього процесуальних обов`язків, а також запобігання спробам: переховуватися від органів досудового розслідування та суду; знищити, сховати або спотворити будь-яку із речей чи документів, які мають істотне значення для обставин кримінального правопорушення; незаконно впливати на потерпілого, свідка, іншого підозрюваного, обвинуваченого, експерта, спеціаліста у цьому ж кримінальному провадженні; перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином; вчинити інше кримінальне правопорушення чи продовжити кримінальне правопорушення, у якому підозрюється, обвинувачується.

Слідчим суддею на підставі долучених до клопотання, зібраних в ході досудового розслідування, доказах встановлено наявність обґрунтованої підозри ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п`яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п`ятдесяти до семисот п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого, що було предметом розгляду слідчим суддею при застосуванні запобіжного заходу.

Відповідно до ч.1 ст.180 КПК України, особиста порука полягає у наданні особами, яких слідчий суддя, суд вважає такими, що заслуговують на довіру, письмового зобов`язання про те, що вони поручаються за виконання підозрюваним, обвинуваченим покладених на нього обов`язків відповідно достатті 194цього Кодексу і зобов`язуються за необхідності доставити його до органу досудового розслідування чи в суд на першу про те вимогу.

Згідно ч.5 ст.194 КПК України, якщо під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу, не пов`язаного з триманням під вартою, прокурор доведе наявність всіх обставин, передбаченихч.1 цієї статті, слідчий суддя, суд застосовує відповідний запобіжний захід, зобов`язує підозрюваного, обвинуваченого прибувати за кожною вимогою до суду або до іншого визначеного органу державної влади, а також виконувати один або кілька обов`язків, необхідність покладення яких була доведена прокурором, а саме: 1) прибувати до визначеної службової особи із встановленою періодичністю; 2) не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду; 3) повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; 4) утримуватися від спілкування з будь-якою особою, визначеною слідчим суддею, судом, або спілкуватися з нею із дотриманням умов, визначених слідчим суддею, судом; 5) не відвідувати місця, визначені слідчим суддею або судом; 6) пройти курс лікування від наркотичної або алкогольної залежності; 7) докласти зусиль до пошуку роботи або до навчання; 8) здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну; 9) носити електронний засіб контролю.

Відповідно до ч.7 ст. 194 КПК України, обов`язки, передбачені ч.5 ст. 194 КПК України, можуть бути покладені на підозрюваного, обвинуваченого на строк не більше двох місяців. У разі необхідності цей строк може бути продовжений за клопотанням прокурора в порядку, передбаченому ст. 199 КПК України.

Як встановлено у судовому засіданні, на даний час, у органу досудового розслідування відсутній висновок судово-технічної експертизи документів, проведення якої було доручено Київському науково-дослідному інституту судових експертиз Міністерства юстиції України. Після отримання вказаного висновку можуть виникнути підстави для додаткового проведення слідчих (розшукових) та процесуальних дій, після чого, з урахуванням всіх відомих обставин необхідно скласти остаточне письмове повідомлення про підозру та виконати вимоги ст. 276-279 КПК України в повному обсязі; виконати вимоги ст. 290 КПК України; скласти обвинувальний акт та реєстр матеріалів досудового розслідування.

З наданих документів встановлено, що ОСОБА_5 працює, має постійне місце проживання та сталі соціальні зв`язки у місці проживання, позитивно характеризується, раніше не судимий.

Перевіряючи наявність достатніх підстав вважати, що існує ризик, передбачений п. 3 ч. 1ст.177КПКУкраїни (можливість підозрюваного впливати на свідків у цьому ж кримінальному провадженні з метою схилити їх до зміни чи відмови від показань для уникнення кримінальної відповідальності),слідчим суддею в ході розгляду клопотання не було встановлено даних, які б свідчили про зміну обставин, що стали підставою для покладення на підозрюваного обов`язків визначених ухвалою слідчого судді, а тому клопотання прокурора в цій частині підлягає задоволенню.

У судовому засіданні прокурором не доведено доцільність покладення на підозрюваного обов?язків, передбачених п.п. 3, 8 ч. 5 ст. 194 КПК України.

Слідчим суддею встановлено, що покладення на підозрюваного обов`язку, передбаченого п. 4 ч. 5 ст. 194 КПК України є співмірним та доцільним для забезпечення дієвості кримінального провадження, який в свою чергу належним чином гарантує запобігання встановленому ризику.

З оглядуна викладене,враховуючи,що строкдосудового розслідуванняу вказаномукримінальному провадженніпродовжено слідчимсуддею до25.03.2024 року включно, слідчий суддя вважає необхідним клопотання задовольнити частково та продовжити ОСОБА_5 строк дії обов`язку, передбаченого п. 4 ч. 5 ст. 194 КПК України, визначеного ухвалою слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду від 06 жовтня 2023 року.

Керуючись ст.ст. 176-178,184,193,194,199КПК України

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання прокурора задовольнити частково.

Продовжити підозрюваному ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , строк дії обов`язків, визначених ухвалою слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 06 жовтня 2023 року, а саме:

- прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора та суду;

- утримуватися від спілкування із свідками за обставинами кримінального провадження №42023070000000023 від 10 лютого 2023 року.

У задоволенні решти вимог клопотання відмовити.

Строк дії ухвали до 25.03.2024 року включно.

Ухвала підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді та/або включені до апеляційної скарги на судове рішення.

Слідчий суддя Мукачівського

міськрайонного суду ОСОБА_1

СудМукачівський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення16.02.2024
Оприлюднено19.02.2024
Номер документу117028235
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про продовження строку обов'язків

Судовий реєстр по справі —303/7647/23

Ухвала від 20.05.2024

Кримінальне

Закарпатський апеляційний суд

Бисага Т. Ю.

Ухвала від 20.05.2024

Кримінальне

Закарпатський апеляційний суд

Бисага Т. Ю.

Ухвала від 25.03.2024

Кримінальне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Іваненко О. В.

Ухвала від 20.03.2024

Кримінальне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Іваненко О. В.

Ухвала від 19.03.2024

Кримінальне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Іваненко О. В.

Ухвала від 16.02.2024

Кримінальне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Іваненко О. В.

Ухвала від 23.01.2024

Кримінальне

Закарпатський апеляційний суд

Бисага Т. Ю.

Ухвала від 28.12.2023

Кримінальне

Закарпатський апеляційний суд

Бисага Т. Ю.

Ухвала від 22.12.2023

Кримінальне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Іваненко О. В.

Ухвала від 22.12.2023

Кримінальне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Іваненко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні