Ухвала
від 19.02.2024 по справі 731/74/24
ВАРВИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №731/74/24

Провадження №2-о/731/4/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

19 лютого 2024 року смт. Варва

Суддя Варвинського районного суду Чернігівської області Савенко А.І., перевіривши заяву ОСОБА_1 (мешкає та зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 ), подану представником ОСОБА_2 (юридична адреса: АДРЕСА_2 ), заінтересована особа: Талалаївська селищна рада Прилуцького району Чернігівської області (юридична адреса: 17200, Чернігівська область, Прилуцький район, смтТалалаївка, вул.Вокзальна, б.3), про встановлення факту батьківства, -

В С Т А Н О В И В:

Заявник звернулася до суду із зазначеною заявою.

Заява відповідає вимогам ЦПК України та підсудна Варвинському районному суду Чернігівської області. Підстав для повернення заяви або відмови у відкритті провадження у справі немає.

Оскільки заява подана та підлягає розгляду в порядку окремого провадження, проведення підготовчого засідання є недоцільним.

Керуючись ст. ст. 83, 84, 91, 293-294, 315-316 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 ,поданою представником ОСОБА_2 ,заінтересована особа:Талалаївська селищнарада Прилуцькогорайону Чернігівськоїобласті, про встановлення факту батьківства.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження.

Призначити справу до судовогорозглядуна09год.00хв.19березня 2024року в приміщенні Варвинського районного суду Чернігівської області за адресою: смт Варва, вул. Шевченка, 40, зал № 1.

Зобов`язати приватногонотаріуса Прилуцькогорайонного нотаріальногоокругу Чернігівської областіПушкарьову-ГезердавуНаталіюОлексіївну (17600, Чернігівська область, смтВарва, вул.Шевченка, 49) в строк до 07березня 2024року надати суду:

- інформацію про те, чи відкривалася спадкова справа після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 , який був зареєстрований за адресою: АДРЕСА_3 , а в разі відкриття спадкової справи надати її належним чином засвідчену копію;

- інформацію про складення ОСОБА_3 , який був зареєстрований за адресою: АДРЕСА_3 , та помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , заповітів, укладення спадкових договорів, та про їх чинність.

Зобов`язатиДержавний нотаріальний архів Чернігівської області (14017, м.Чернігів, вул.Івана Мазепи, 55) в строк до 07березня 2024року надати Варвинському районному суду Чернігівської області:

- інформацію про те, чи відкривалася спадкова справа після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 , який був зареєстрований за адресою: АДРЕСА_3 , а в разі відкриття спадкової справи надати її належним чином засвідчену копію;

- інформацію про складення ОСОБА_3 , який був зареєстрований за адресою: АДРЕСА_3 , та помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , заповітів, укладення спадкових договорів, та про їх чинність, а в разі їх наявності надати засвідчені копії таких документів.

У судове засідання викликати заявника, представника заявника та представника заінтересованої особи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи до відома, а приватному нотаріусу Прилуцького районного нотаріального округу Чернігівської області Пушкарьовій-ГезердавіН.О. та до Державного нотаріального архіву Чернігівської області для виконання. Заінтересованій особі надіслати також копію заяви та копії всіх документів, що додаються до неї, і запропонувати подати до судового засідання письмові пояснення щодо заяви та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Зважаючи на наявність у суді відповідної технічної можливості, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду або поза межами приміщення суду, подавши відповідну заяву у порядку та строки, передбачені ст. 212 ЦПК України, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет vr.cn.court.gov.ua, а також ознайомитися з оприлюдненими рішеннями суду по справі на сайті http://www.reyestr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.І. Савенко

СудВарвинський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено20.02.2024
Номер документу117056094
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення

Судовий реєстр по справі —731/74/24

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Рішення від 19.02.2024

Цивільне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні