Ухвала
від 21.02.2024 по справі 511/3270/23
РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Роздільнянський районний суд Одеської області

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

Справа № 511/3270/23

Номер провадження: 2/511/78/24

"21" лютого 2024 р. Роздільнянський районний суд Одеської області в складі:

головуючого судді Теренчук Ж. В

секретаря судового засідання Ніколас С.О.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданні вм.Роздільна Одеської цивільнув режимівідеоконференцзв`язку справуза позовом ОСОБА_1 до Приватногоакціонерного товаристваГРУППА «ТАС»,Товариства зобмеженою відповідальністю«ГАРАНТ ГРУП», третяособа настороні відповідача ОСОБА_3 провідшкодування шкоди,завданої кримінальнимправопорушенням,

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_4 звернулась в з позовом до відповідачів, в якому просить суд стягнути з них на її користь кошти в рахунок відшкодування шкоди, заподіяної їй ОСОБА_5 , який 30.11.2015 року, працюючи водієм ТОВ «ГАРАНТ ГРУП» та керуючи сідловим тягачем в м.Роздільна Одеської області порушив Правила дорожнього руху та здійснив наїзд на пішохода ОСОБА_6 , який в результаті ДТП загинув.

Відносно водія ОСОБА_5 було порушено кримінальне провадження, яке розглядалось в Суворовському районному суді м.Одеси, однак під час слухання справи водій ОСОБА_5 помер і кримінальне провадження відносно нього було закрито за п.5 ч.1 ст.284 КПК України в зв`язку з його смертю, тобто ОСОБА_5 реабілітований не був, а тому відповідачі як страхова компанія та власник транспортного засобу несуть матеріальну відповідальність за наступивші наслідки.

На підставі витягу автоматизованої системи документообігу Роздільнянського районного суду Одеської області для розгляду справипризначено головуючого суддю Теренчук Ж.В.

Позивач ОСОБА_1 підготовчому судовому засіданні повністю підтримала позовні вимоги , не заперечувала проти призначення справи до розгляду по суті .

Представник відповідача ТОВ «ГАРАНТ ГРУП» ТопуноваА.М. в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги не визнала, не заперечувала проти призначення справи до розгляду по суті. Просила розгляд справи продовжити в режимі відеоконференцзв`язку, під час якого прийматиме участь поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Встановлено склад осіб, які будуть брати участь у справі. Відзив на позов не було подано.

Підстав для ухвалення судового рішення в підготовчому судовому засіданні немає.

Статтею 189ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197,198,200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ :

Закрити підготовчепровадження уцивільній справі за позовом ОСОБА_1 доПриватного акціонерноготовариства ГРУППА«ТАС»,Товариство зобмеженою відповідальністю«ГАРАНТ ГРУП», третяособа настороні відповідача- ОСОБА_3 про відшкодуванняшкоди,завданої кримінальнимправопорушенням.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 год. 30 хв. 22.03.2024 року у відкритому судовому засіданні, в залі судового засідання № 1 у приміщенні Роздільнянського районного суду Одеської області, за адресою Одеська область м. Роздільна вул. Європейська,37-а.

Повідомити представника позивача, позивача, відповідачів про технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції та забезпечення їх участі у розгляді справи поза межамиприміщення судуза допомогоюїх власних Електронних кабінетівта власнихтехнічних засобів у судовомузасіданні,призначеному у даній справі о 10 год. 30 годин 22.03.2024 року в приміщенні Роздільнянського районного суду Одеської області.

Відеоконференція буде проведена за допомогою підсистеми "ВКЗ".

Роз`яснити, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Про дату, час та місце судового засідання повідомити сторони.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає

Суддя Ж. В. Теренчук

Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117155000
СудочинствоЦивільне
Сутьзакінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті Справа № 511/3270/23 Номер провадження: 2/511/78/24 "21" лютого 2024 р. Роздільнянський районний суд Одеської області в складі: головуючого судді Теренчук Ж. В секретаря судового засідання Ніколас С.О., позивача ОСОБА_1 , представника відповідача ОСОБА_2 , розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданні вм.Роздільна Одеської цивільнув режимівідеоконференцзв`язку справуза позовом ОСОБА_1 до Приватногоакціонерного товаристваГРУППА «ТАС»,Товариства зобмеженою відповідальністю«ГАРАНТ ГРУП», третяособа настороні відповідача ОСОБА_3 провідшкодування шкоди,завданої кримінальнимправопорушенням

Судовий реєстр по справі —511/3270/23

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні