Ухвала
від 27.02.2024 по справі 636/5051/23
ЗМІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №636/5051/23

Провадження №2/621/222/24

УХВАЛА

Іменем України

27 лютого 2024 року м.Зміїв

Зміївський районний суд Харківської області в складі:

головуючого судді - Шахової В.В.,

за участю секретаря судових засідань - Девятерикової А.Р.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м Змієві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Орган опіки та піклування Вовчанської міської ради Харківської області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини, -

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_3 звернувся до Чугуївського міського суду Харківської області із позовом до ОСОБА_4 , третя особа Орган опіки та піклування Вовчанської міської ради Харківської області в якому просить суд:

1) Позбавити ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 батьківських прав відносно малолітньої дитини ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

2) Стягнути з ОСОБА_4 аліменти на малолітню дитину ОСОБА_5 в розмірі 1/4 частки заробітку (доходу), щомісячно, але не менше 50%прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку та не більше 10 прожиткових мінімумів для дитини відповідного віку, до досягнення дитиною повноліття.

Учасники справи в підготовче судове засідання не з`явились, повідомлялись належним чином.

Суд вважає можливим провести підготовче судове засідання без участі сторін, які не з`явилися в підготовче судове засідання.

У зв`язку із неявкою учасників справи, на підставі ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом встановлено, що ухвалою судді провадження у справі відкрито, з дня постановлення ухвали почате підготовче провадження.

У судовому засіданні встановлено, що позивач від позову не відмовляється, відповідачем не подано відзив на позов. Врегулювати спір за участю судді учасники справи не бажають.

Судом встановлено наступний порядок з`ясування обставин справи на які сторони посилаються, як на підставу своїх вимог і заперечень та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи, що передбачено ст. 235 ЦПК України.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні у відповідності до ст. 189 ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження, а саме остаточно визначено характер спірних правовідносин, встановлено обставини, які підлягають доказуванню, склад учасників процесу тощо.

В справі в порядку ст. 198 ЦПК України проведено підготовче засідання, за наслідками якого судом з`ясовані та вирішені усі питання передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, виконані усі завдання підготовчого провадження.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання, підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196 - 198, 200 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В :

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Орган опіки та піклування Вовчанської міської ради Харківської області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у судовому засіданні на 13годину 30хвилин 25березня 2024року в приміщенні суду за адресою: вул. Адміністративна, 6, м. Зміїв, Чугуївського району Харківської області.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Судовий розгляд справи буде здійснюватися у складі судді Шахової В.В. одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили після її підписання суддею.

Суддя: В. В. Шахова

СудЗміївський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення27.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117264990
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —636/5051/23

Рішення від 29.04.2024

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 21.11.2023

Цивільне

Зміївський районний суд Харківської області

Шахова В. В.

Ухвала від 13.10.2023

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Бунін Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні