Ухвала
від 29.02.2024 по справі 303/6840/13-ц
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 303/6840/13-ц

8/303/3/23

УХВАЛА

29 лютого 2024 року м. Мукачево

Суддя Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Полянчук Б.І., розглянувши клопотання арбітражного керуючого Беляновського Романа Юрійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по цивільній справі за заявами Товариства з обмеженою відповідальністю «Екостандарт-М» та ОСОБА_1 про перегляд заочного рішення Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 05 листопада 2013 року в зв`язку з нововиявленими обставинами по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» до ОСОБА_2 , фізичної особи-підпиємця ОСОБА_1 , треті особи - Чинадіївська селищна рада, Товариство з обмеженою відповідальністю «Екостандарт М» про стягнення заборгованості, арбітражний керуючий Беляновський Роман Юрійович,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Екостандарт-М» та ОСОБА_1 звернулися до суду із заявами про перегляд заочного рішення Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 05 листопада 2013 року в зв`язку з нововиявленими обставинами по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» до ОСОБА_2 , фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 , треті особи - Чинадіївська селищна рада, Товариства з обмеженою відповідальністю ТЗОВ «Екостандарт М», арбітражний керуючий Беляновський Р.Ю. про стягнення заборгованості.

28.02.2024 до суду надійшла заява арбітражного керуючого Беляновського Р.Ю. про участь у судовому засіданні, яке призначено на 06.03.2024 о 14 годині 00 хвилин в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного комплексу відеоконференц-прийому «EasyCon» з ідентифікацією абонента ( ОСОБА_3 , електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Згідно з ч. 1, 7 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Судом встановлено, що клопотання арбітражного керуючого Беляновського Р.Ю. подано у відповідності та в строки встановлені ст. 212 ЦПК України, тому вважаю можливим провести судове засідання призначене на 06.03.2024 о 14 годині 00 хвилин та подальші судові засідання, за участю арбітражного керуючого в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. 212, 259-261 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Клопотання арбітражного керуючого Беляновського Романа Юрійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по цивільній справі за заявами Товариства з обмеженою відповідальністю «Екостандарт-М» та ОСОБА_1 про перегляд заочного рішення Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 05 листопада 2013 року в зв`язку з нововиявленими обставинами по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» до ОСОБА_2 , фізичної особи-підпиємця ОСОБА_1 , треті особи - Чинадіївська селищна рада, Товариство з обмеженою відповідальністю «Екостандарт М» про стягнення заборгованості, арбітражний керуючий Беляновський Роман Юрійович - задовольнити.

Судове засідання призначене на 06.03.2024 о 14 годині 00 хвилин та подальші судові засідання по цивільній справи за заявами Товариства з обмеженою відповідальністю «Екостандарт-М» та ОСОБА_1 про перегляд заочного рішення Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 05 листопада 2013 року в зв`язку з нововиявленими обставинами по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» до ОСОБА_2 , фізичної особи-підпиємця ОСОБА_1 , треті особи - Чинадіївська селищна рада, Товариство з обмеженою відповідальністю «Екостандарт М» про стягнення заборгованості, арбітражний керуючий Беляновський Роман Юрійович в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за участю арбітражного керуючого Беляновського Романа Юрійовича.

Ризики технічної неможливості участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо нестиме учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено ЦПК України.

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала є остаточною і оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення29.02.2024
Оприлюднено04.03.2024
Номер документу117333082
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості, арбітражний керуючий Беляновський Роман Юрійович

Судовий реєстр по справі —303/6840/13-ц

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 17.08.2023

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 31.07.2023

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Постанова від 21.06.2023

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 23.03.2022

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні