Ухвала
від 28.02.2024 по справі 946/512/24
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 946/512/24

Провадження № 2-а/946/31/24

УХВАЛА

28 лютого 2024 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

в складі: головуючого судді Адамова А.С.,

за участю: секретаря судового засідання Тюміної О.А.,

позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Ізмаїл адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції України, сержанта поліції Відділу організації несення служби в місті Ізмаїл Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту Патрульної поліції України Росицького Руслана Сергійовича про визнання протиправною та скасування постанови по накладення адміністративного стягнення, -

В С Т А Н О В И В:

В судовому засіданні позивач заявив клопотання про заміну неналежного відповідача - Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції України на належного відповідача - Департамент патрульної поліції України.

Згідно з ч.3 ст.48 КАС України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до ухвалення рішення у справі за згодою позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи.

За змістом статті 122 КУпАП справи про адміністративні правопорушення розглядаються органами внутрішніх справ (Національною поліцією). При цьому, від імені органів Національної поліції розглядати справи про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення мають право працівники органів і підрозділів Національної поліції, які мають спеціальні звання, відповідно до покладених на них повноважень.

Таким чином, на підставі викладеного, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання позивача про заміну первісного відповідача належним відповідачем.

Керуючись ст.ст. 48, 77, 294 КАС України, -

У Х В А Л И В:

Замінити первісного відповідача Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції України у адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції України, сержанта поліції Відділу організації несення служби в місті Ізмаїл Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту Патрульної поліції України Росицького Руслана Сергійовича про визнання протиправною та скасування постанови по накладення адміністративного стягнення належним відповідачем Департаментом патрульної поліції України, код ЄДРПОУ 40108646, юридична адреса: 03048, м. Київ, вул. Ернста, 3, електрона адреса: public@patrol.police.gov.ua).

Роз`яснити, що згідно з ч.6 ст.48 КАС України розгляд адміністративної справи починається спочатку.

Копію ухвали надіслати до Департаменту патрульної поліції України.

Надати відповідачу строк для подання відзиву на позов - протягом п`яти днів з дня отримання (в тому числі на електронну адресу) копії цієї ухвали, роз`яснивши, що неподання суб`єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову.

Роз`яснити сторонам, що докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, що їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.

Запропонувати сторонам надавати копії документів (позовів, заяв, клопотань, пояснень, відзивів, відповідей, заперечень та ін.) в електронному вигляді на електронну адресу суду:inbox@iz.od.court.gov.ua.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: https://iz.od.court.gov.ua/sud1510/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала окремовідрішеннясуду оскарженнюнепідлягає..

Суддя: А.С.Адамов

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення28.02.2024
Оприлюднено04.03.2024
Номер документу117336267
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів, з них дорожнього руху

Судовий реєстр по справі —946/512/24

Рішення від 24.04.2024

Адміністративне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Адамов А. С.

Рішення від 10.04.2024

Адміністративне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Адамов А. С.

Ухвала від 28.02.2024

Адміністративне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Адамов А. С.

Ухвала від 05.02.2024

Адміністративне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Адамов А. С.

Ухвала від 29.01.2024

Адміністративне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Адамов А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні