Ухвала
від 01.03.2024 по справі 125/364/24
БАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

125/364/24

2/125/92/2024

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

01.03.2024 року м. Бар

Суддя Барського районного суду Вінницької області Хитрук В.М. отримавши позовну заяву ОСОБА_1 до Барської міської ради Вінницької області, Товариство з обмеженою відповідальністю «МХП-Агрокряж» про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом визнання недійсними та скасування рішень Барської міської ради, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, витребування земельної ділянки з чужого користування

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява подана з дотриманням вимог статей 175-177 ЦПК України, підсудна Барському районному суду Вінницької області.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження не вбачається.

На підставі ч. 4ст. 274 ЦПК України, зазначена справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Виходячи з викладеного, у справі слід відкрити провадження та, з метою виконання вимог, передбачених ч.1ст. 189 ЦПК України, призначити підготовче засідання у справі.

На підставі викладеного, керуючись статей 19,187 ЦПК України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Барської міської ради Вінницької області, Товариство з обмеженою відповідальністю «МХП-Агрокряж» про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом визнання недійсними та скасування рішень Барської міської ради, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, витребування земельної ділянки з чужого користування.

Розгляд справи здійснювати в порядку загального позовного провадження з проведенням підготовчого засідання.

Призначити підготовче судове засідання у залі засідань Барського районного суду Вінницької області (м. Бар, вул. Соборна, 2) на 11:00год.29.03.2024року.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня отримання копії цієї ухвали для подання до суду відзиву на позовну заяву.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня вручення йому відзиву на позовну заяву подати до суду відповідь на відзив.

Повідомити учасників справи про можливість одержання інформації по справі зі сторінки на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою https://brs.vn.court.gov.ua

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення01.03.2024
Оприлюднено04.03.2024
Номер документу117354774
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом визнання недійсними та скасування рішень Барської міської ради, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, витребування земельної ділянки з чужого користування

Судовий реєстр по справі —125/364/24

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Хитрук В. М.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Хитрук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні