Ухвала
від 04.03.2024 по справі 933/57/24
ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 933/57/24

Провадження № 2/933/24/24

У Х В А Л А

про призначення ВКЗ

04 березня 2024 року смт Олександрівка

Суддя Олександрівського районного суду Донецької області Попович І.А., розглянувши клопотання представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «АКТІС ТРЕЙД» Грищенко Надії Владиславівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом представника позивача Лазебного Дмитра Володимировича, який діє в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕХІНОВАЦІЯ» до Товариства з обмеженою відповідальністю «АКТІС ТРЕЙД» та ОСОБА_1 про визнання недійсними договорів купівлі-продажу, про скасування у Державному земельному кадастрі державної реєстрації земельних ділянок, про скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію права власності на земельні ділянки,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Олександрівського районного суду Донецької області перебуває цивільна справа за позовом представника позивача Лазебного Дмитра Володимировича, який діє в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕХІНОВАЦІЯ» до Товариства з обмеженою відповідальністю «АКТІС ТРЕЙД» та ОСОБА_1 про визнання недійсними договорів купівлі-продажу, про скасування у Державному земельному кадастрі державної реєстрації земельних ділянок, про скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію права власності на земельні ділянки.

Підготовче судове засідання призначено на 10:00 годину 27 березня 2024 року, з викликом сторін.

04.03.2024 року представник відповідача ТОВ «АКТІС ТРЕЙД» Грищенко Н.В. на електронну адресу суду надіслала заяву, про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою сервісу EASYCON (електронна адреса ІНФОРМАЦІЯ_1 ), посилаючись на ч.ч. 1, 2 ст. 212 ЦПК України.

Відповідно до ч. 3, 4 ст. 212 ЦПК України, учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Заява про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, з використанням власних технічних засобів, подана з дотриманням правил процесуального закону.

Відеоконференція покликана захистити сторони від надмірного затягування судового процесу, оскільки основною причиною затягування справи є неявка учасників процесу до зали судового засідання.

З урахуванням наведеного, з метою підвищення оперативності судового розгляду справи та полегшення участі в ньому представника відповідача, а також того, що суд має технічну можливість провести судове засідання в такий спосіб, за допомогою відеоконференцзв`язку "ВКЗ", вважаю клопотання таким, що підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, та керуючись ст. 212 ЦПК України, суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника відповідача ТОВ «АКТІС ТРЕЙД» Грищенко Надії Владиславівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом - задовольнити.

Забезпечити участь представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «АКТІС ТРЕЙД» Грищенко Надії Владиславівни по цивільній справі за позовом представника позивача Лазебного Дмитра Володимировича, який діє в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕХІНОВАЦІЯ» до Товариства з обмеженою відповідальністю «АКТІС ТРЕЙД» та ОСОБА_1 про визнання недійсними договорів купівлі-продажу, про скасування у Державному земельному кадастрі державної реєстрації земельних ділянок, про скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію права власності на земельні ділянки в підготовчому судовому засіданні, призначеному на 10:00 год. 27 березня 2024 року в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Роз`яснити, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції » Грищенко Н.В. зобов`язана зайти та авторизуватися в підсистемі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до часу судового засідання, активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність, шляхом тестування за допомогою підсистеми відеоконференцзв`язку, очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Відеоконференція буде проведена за допомогою підсистеми відеоконференцзв`язку "ВКЗ" (https://vkz.court.gov.ua ).

Роз`яснити, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію даної ухвали невідкладно надіслати на електронну адресу представнику відповідача Грищенко Н.В.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Олександрівського

районного суду Попович І.А.

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117405186
СудочинствоЦивільне
Сутьреєстрацію права власності на земельні ділянки

Судовий реєстр по справі —933/57/24

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Попович І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні