Ухвала
від 04.03.2024 по справі 383/1191/23
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/1191/23

Номер провадження 2/383/64/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 березня 2024 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області у складі головуючої Адаменко І.М. в приміщенні Бобринецького районного суду Кіровоградської області, в м. Бобринець Кіровоградської області, розглянувши клопотання представника позивача адвоката Іващенко Олександра Петровича про його участь у справі №383/1191/23 за позовною заявою Управління поліціїохорони вМиколаївській областідо ОСОБА_1 ,Моторно (транспортне)страхове бюроУкраїни та Товариствоз обмеженоювідповідальністю «ДСПРОМ ГРУП»,третя особана сторонівідповідача,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору ОСОБА_2 про стягненняматеріальної шкодизавданої внаслідоквчинення дорожньо-транспортноїпригоди в режимі відеоконференції,-

ВСТАНОВИВ:

Управління поліціїохорони вМиколаївській області звернулося до суду з вищевказаним позовом.

01 березня 2024 року до суду від представника позивача адвокатаІващенко ОлександраПетровича надійшло клопотання про його участь у справі в режимі відеоконференції, оскільки з`явитися до Бобринецького районного суду Кіровоградської області йому утруднено та найбільш територіально наближений суд, до якого він може з`явитися, Ленінський районний суд м.Кіровограда.

Враховуючи зміст вказаного клопотання, суд вважає можливим його задовольнити виходячи з наступних підстав.

Згідно з ч.7 ст.11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

У відповідності до ст.212ЦПК Українисуд за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Відповідно до ч.ч.9, 10 ст. 212 ЦПК України копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Суд, який забезпечує проведення відеоконференції, перевіряє явку і встановлює особи тих, хто з`явився, а також перевіряє повноваження представників.

Враховуючи вищевикладене та з метою забезпечення права представника позивача адвоката Іващенко О.П. на участь в судовому засіданні, суд вважає за можливе клопотання представника позивача адвоката Іващенко О.П. задовольнити та розгляд даної справи провести 06.03.2024 року о 13год.10хв. в режимі відеоконференції з приміщення Ленінського районного суду м.Кіровограда за участі представника позивача адвоката Іващенко О.П.

Керуючись ст.ст. 212, 222, 259-260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача адвоката Іващенко Олександра Петровича задовольнити.

Розгляд справи №383/1191/23 за позовною заявою Управління поліції охорони в Миколаївській області до ОСОБА_1 , Моторно (транспортне) страхове бюро України та Товариство з обмеженою відповідальністю «ДС ПРОМ ГРУП», третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 про стягнення матеріальної шкоди завданої внаслідок вчинення дорожньо-транспортної пригоди, за участіпредставника позивача адвокатаІващенко ОлександраПетровича,провести врежимі відеоконференціїз приміщенняЛенінського районногосуду м.Кіровограда06.03.2024року о13год.10хв.

Доручити Ленінському районному суду м.Кіровограда забезпечити проведення 06 березня 2024 року о 13 год. 10 хв. відеоконференції з участю представника позивача адвоката Іващенко Олександра Петровича з Бобринецьким районним судом Кіровоградської області.

Доручити відповідальній особі Ленінського районного суду м. Кіровограда перевірити документи, що посвідчують особу представника позивача адвоката Іващенко О.П., перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя І. М. Адаменко

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117417949
СудочинствоЦивільне
Сутьстягненняматеріальної шкодизавданої внаслідоквчинення дорожньо-транспортноїпригоди в режимі відеоконференції

Судовий реєстр по справі —383/1191/23

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 17.07.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні